24. septembra 2013 PR správyInformačné technológie od PRservis.skSITA Diskusia()

Cena ITAPA: Veľká šanca aj pre malých a menej známych

BRATISLAVA 24. septembra – Prestížna Cena ITAPA sa bude aj tento rok udeľovať na najväčšom kongrese o informatizácii ITAPA 2013, ktorý bude v Bratislave 12. a 13.novembra. Do súťaže môžu prihlásiť svoje projekty všetky spoločnosti a inštitúcie.

Inovatívne riešenie má byť určené verejnej správe a jej službám občanom a malo by byť uvedené do prevádzky počas posledného roka. Uzávierka prihlášok je 4.októbra 2013. viac o podmienkach nájdete aj na www.itapa.sk/cena_itapa

Hodnotiť sa budú projekty, ktoré pomáhajú modernizovať verejnú správu s využitím informačných a komunikačných technológií.

Prednosťou súťaže je, že dáva šancu aj zdanlivo malým projektom, ktoré pomáhajú občanom jednoduchšie vybavovať veci na úradoch. “Cena ITAPA ma veľmi prekvapila – vo férovej súťaži sa v nej stretnú známe, veľké firmy s úplnými nováčikmi. Podstatným kritériom je dobrý nápad a pozitívny výsledok na fungovanie verejných inštitúcií,” povedal o súťaží jeden z jej minuloročných víťazov generálny riaditeľ spoločnosti EMM Jozef Chebeň.

Výsledkom spoločného projektu Sociálnej poisťovne a EMM je 200 tisíc zamestnávateľov, ktorí dnes s poisťovňou komunikujú bezpapierovo, s pohodlným prístupom do informačných systémov poisťovne a s okamžitým upozornením na prípadný problém.

ax

Dobrovoľníci z Tesca vyzbierali vyše dvoch ton odpadu Diskontný reťazec Action otvára prvú predajňu v Poprade. Pribudne v OC MAX

Z kategórie Informačné technológie