90213_vyssie rozlisenie.jpg
20. marca 2019 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

CBA Slovakia získala ocenenie Poctivý obchodník roka 2018

BRATISLAVA 20. marca 2019 – Spoločnosť CBA Slovakia, a.s. získala od Slovenského zväzu pekárov ocenenie POCTIVÝ OBCHODNÍK ROKA 2018. Toto ocenenie udeľuje zväz na základe anonymného hodnotenia pekární tým obchodníkom, ktorí v obchodných vzťahoch s výrobcami rešpektujú zásady poctivého obchodného styku.

Ocenenie Poctivý obchodník je súčasťou iniciatívy Poctivý obchod, ktorá vznikla na základe Memoranda podpísanom medzi Zväzom obchodu SR a Slovenským zväzom pekárov, cestovinárov a cukrárov s cieľom zlepšovať postavenie slovenských výrobcov v potravinovom reťazci. Viac informácií o ocenení na webe www.poctivyobchod.sk

O spoločnosti CBA Slovakia, a.s.

CBA Slovakia prevádzkuje sieť 310 predajní, menších samoobslužných potravín a lokálnych supermarketov. Je jedným z najväčších domácich maloobchodných predajcov potravín v krajine a patrí k obchodom s najvyšším zastúpením domácich slovenských výrobkov.

CBA Slovakia s novým generálnym riaditeľom CBA Slovakia otvorí v Žiari nad Hronom nové distribučné centrum

Z kategórie Slovensko

Zavrieť