9. februára 2016 PR správyZdravie od PRservis.skSITA Diskusia()

Čakáte bábätko? Poďte s nami na veľtrh Dieťa a rodina

Čakáte bábätko a neviete, čo všetko si starostlivosť o novorodenca vyžaduje? Stresujú vás rady, čo všetko „musíte“ zabezpečiť, aby vášmu dieťatku nič nechýbalo? Neutrácajte svoje peniaze zbytočne a dajte na rady odborníkov. Na veľtrhu Dieťa a rodina v bratislavskej Inchebe vám poradia nielen s potrebným vybavením, ale obrátiť sa na nich môžete aj s otázkami o počatí, pôrode, prikrmovaní, každodennej starostlivosti či o výchove. Tehotenský kongres a MamaBaby kongres sú zárukou odborných informácií o všetkých veciach súvisiacich s tehotenstvom, pôrodom, dojčením a správnou starostlivosťou o dieťatko.

Na veľtrhu si zároveň môžete zabezpečiť všetko potrebné pre vaše deti. V bohatej ponuke vystavovateľov nájdete nielen kočíky, autosedačky, detské oblečenie, plienky, hygienické prípravky a stravu, ale aj knihy, hračky a mnoho ďalších produktov pre pohodlie a uľahčenie každodennej starostlivosti o malé i väčšie deti.

Chcete prísť a neviete, kam s deťmi? Zoberte ich so sebou! Pre najmenších je prichystaný fantastický program, ktorý sa postará o zábavu a výbuchy smiechu:

• Leví kráľ – tanečné interaktívne divadlo, ktoré deti vtiahne do tejto obľúbenej rozprávky
• Mimoňland – svet, v ktorom ožívajú hrdinovia! Vtipní, nemotorní a roztomilí Mimoni Bob a Stuart spolu s profesionálnymi animátormi vytvoria atmosféru žlto-modrého sveta plného zábavy, súťaží a dobrodružstva
• Festival hier – zahrajte sa niektorú z množstva zaujímavých spoločenských hier z celého sveta a strávte príjemné chvíle so svojimi deťmi
• Fun zóna – nespútaná zábava v nafukovacích guliach, na elektrických autíčkach a vodných nafukovacích lodičkách. Užite si aj nafukovací hrad a novinku – gyroskop-adrenalínovú show!
• Tvorivé dielne
• Zóna ľudových remesiel
• Raj pre najmenších

Kliknite si pre kompletný sprievodný program:

Navyše, z veľtrhu Dieťa a rodina si môžete odbehnúť na súbežný veľtrh krásy Interbeauty, ktorý predstaví kozmetické novinky a najnovšie trendy v líčení, manikúre, úprave vlasov a starostlivosti o celé telo, ktoré si môžete priamo na mieste aj vyskúšať. Ak v tomto roku chystáte svadbu, určite vás zaujmú ukážky svadobného make-upu a účesov podľa aktuálnych trendov. Z Interbeauty to bude už len pár krokov na Svadobný veľtrh, kde sa môžete zorientovať v ponuke svadobných šiat, oblekov, obrúčok, doplnkov, vybrať si fotografa a inšpirovať sa pri výbere svadobného menu. Viac informácií o podujatiach nájdete na www.incheba.sk.

ČO? DIEŤA A RODINA, INTERBEAUTY, SVADOBNÝ VEĽTRH
KEDY? 12.-13.2.2016
KDE? INCHEBA EXPO BRATISLAVA

tk