89973_novy kapitan 676x354.jpg
26. februára 2019 PR správyŠportFutbal od PRservis.skSITA Diskusia()

Bookmakeri reagujú na Škrtelov koniec. Kto bude jeho nástupcom?

BRATISLAVA 26. februára 2019 – Len mesiac pred začiatkom novej kvalifikácie na ME 2020 obletela futbalovou verejnosťou šokujúca informácia. Koniec kariéry v národnom tíme oznámilo trio Martin Škrtel, Tomáš Hubočan, Adam Nemec. Hlavne meno doterajšieho kapitána najviac rezonuje medzi fanúšikmi.

Na koniec Martina Škrtela v národných farbách reagujú aj bookmakeri stávkovej spoločnosti Niké. Vypísali stávky na to, kto sa stane novým kapitánom. „Začína sa nová éra v reprezentácii. Bude zaujímavé sledovať, kto sa ujme líderskej pozície,“ prezradil hlavný bookmaker Niké Richard Slušný.

Bookmakeri v tom majú jasno. „Predpokladáme, že to bude Marek Hamšík, kurzovo je jasným favoritom. Ale uvidíme, komu dá dôveru tréner Hapal, prípadne, koho si zvolia samotní hráči. Zatiaľ vlastne ani nevieme, ako sa bude nový kapitán vyberať.“ Podobne zmýšľajú aj tipéri, u ktorých rovnako vedie Hamšík (viď graf). „Objavujú sa ale aj tipy na Dúbravku či lídra defenzívy milánskeho Interu Škriniara.“ Mimochodom, ak by sa kapitánom stal brankár Newcastlu, váš vklad by sa vynásobil kurzom 3,00. Ešte viac by ste zarobili, ak by voľba padla na Škriniara, na ktorého je vypísaný kurz 3,50.

Zdieľate rovnaký názor? Alebo máte iného favorita? Zarobte na voľbe nového kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie. Navyše, Niké nových hráčov odmení. Pri registrácii si môžete vybrať bonus šitý na vašu mieru – 20 stávok zadarmo v hodnote 40 eur či vstupné bonusy v hodnote 50 eur, 300 eur alebo 1000 eur.

Bezstarostné majstrovstvá v Niké! Štartuje nová sezóna Formuly 1: Slováci favorizujú duo Verstappen, Hamilton!

Z kategórie Futbal