4. februára 2013 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Azet.sk v ankete Slávik 2012 vyhodnotil najlepší hudobný web

BRATISLAVA 4. februára – Už tretí rok sa v ankete o najobľúbenejších interprétov slovenskej populárnej hudby – Slávik 2012 objavila kategória: Najlepšia webová stránka interpréta/kapely, ktorej vyhlasovateľom je Pokec.sk – najväčší slovenský komunitný portál od spoločnosti Azet.sk. Tento rok zvíťazil web Zuzany Smatanovej.

Internetová jednotka Azet.sk spustila hlasovanie 10. decembra 2012 na svojom portáli Azet.sk/slavik. Do 6.januára bolo možné posielať svoje tipy na najlepší web kapely, spevákov alebo speváčky do finálnej nominácie. Hlasujúci tak mali možnosť opäť podporiť svojho obľúbeného interpréta alebo kapelu aj na webe. Medzi nominovanými tento rok boli známe aj menej známe kapely – Elán, Desmod, IMT Smile, EMO, Gladiator, Horská Chata, La Gioia a veľa ďalších. Medzi súťažiacimi interprétmi a spevákmi ste mohli nájsť web Zuzany Smatanovej, Roba Opatovského, Mira Žbirku, Celeste Buckingham a mnoho ďalších. Aj napriek tomu, že súťaž už skončila, iba tu môžete nájsť jedinečný prehľad hudobných webov: http://www.azet.sk/slavik/index.php

Víťaz s najlepším webom tohto ročníka – Zuzana Smatanová získala rovných 4328 hlasov, ktoré rozhodli o jej víťazstve. Na druhom mieste sa umiestnil web Martina Haricha a tretie miesto patrí webovej stránke Celeste Buckingham.

Slovenskí zákazníci rozhodli: Kaufland je spomedzi reťazcov s potravinami ich najobľúbenejšia značka Dôsledky inflácie sa podpísali na zákazníckej skúsenosti, rebríčku KPMG zákaznícky najobľúbenejších značiek opäť dominujú kníhkupectvá

Z kategórie Kultúra