86627_dsc7400 676x451.jpg
21. decembra 2017 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Aupark dražil vianočné ozdoby popredných dizajnérov

BRATISLAVA 21. decembra 2017 – Obľúbené nákupné centrum Aupark Bratislava pripravilo na konci roka „unexpected“ podujatie pre všetkých milovníkov Vianoc a slovenského dizajnu.  V spolupráci s poprednými návrhármi Borisom Hanečkom a  Ferom Mikloškom zorganizoval tichú akciu nimi vytvorených vianočných ozdôb.

Výnimočná tichá aukcia

Šperkom tohtoročného vianočného programu Auparku Bratislava sa stala unikátna vianočná aukcia. V spolupráci s poprednými menami slovenského módneho dizajnu – Borisom Hanečkom a Ferom Mikloškom, vznikli jedinečné variácie vianočných gulí. Originálne ozdoby putovali do špeciálnej tichej aukcie, ktorá sa uskutočnila 14. decembra popoludní. Dizajnérske šperky pre vianočný stromček vzbudili veľký záujem, o čom svedčí viac ako trojhodinové trvanie netradičnej dražby. O vianočné gule renomovaných slovenských dizajnérov súperilo 30 záujemcov. Šťastní majitelia si ich nakoniec odniesli domov vďaka príspevku vo výške 900€.

„Teší nás, že sme mohli pripraviť netradičnú vianočnú aukciu v spolupráci s poprednými slovenskými dizajnérmi, prispieť tak na dobrú vec a zároveň netradične zakončiť naše celoročné snaženie  – prinášať ľudom inšpirácie a unexpected zážitky,“ hovorí Petra Foltýnová, marketingová manažérka Auparku Bratislava.

Výťažok z aukcie pomôže tým, ktorí to skutočne potrebujú. V spolupráci s Nadáciou Pontis Aupark oslovil dve organizácie, do ktorých poputuje výťažok z charitatívnej zbierky – spoločnosť PROSOCIA, ktorá ho využije na nákup zdravotných pomôcok pre seniorov a Klub detskej nádeje, ktorý vďaka nemu spríjemnení sviatky deťom v nemocnici.

Dobročinný príspevok bolo možné venovať aj mimo dražbu. Každému, kto sa rozhodol prispieť drobnou sumou, Aupark venoval na pamiatku krásnu vianočnú guľu. Aukciu spríjemnilo vystúpenie populárnej speváčky Emmy Drobnej.

Odporúčané články

Charitatívne podujatie Nájdite sa bude v septembri v Bratislave aj v Košiciach Vymeň svoju starú špirálu za novú! Zadarmo!

Z kategórie Slovensko

Zavrieť