9. apríla 2014 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Aprílové Trochu inak v SND s Bršlíkom i Knechtovou

BRATISLAVA 9. apríla – Jeden z najobľúbenejších programov minulého roka* Trochu inak v SND pobaví divákov ďalšími inšpiratívnymi rozhovormi, na ktoré sa návštevníci Štúdia v novej budove SND môžu tešiť najbližšie už v pondelok 28. apríla 2014 o 19.00 h.

Pozvanie moderátorky Adely Banášovej prijal hviezdny tenorista Pavol Bršlík, ktorý sa na nasledujúci deň 29. apríla predstaví bratislavskému publiku ako Don Ottavio v Mozartovej opere Don Giovanni. Do hosťovského kresla sa posadí aj expert na neuromarketing Miroslav Švec.

Aprílový večer Adely Banášovej v Slovenskom národnom divadle spestrí speváčka Katarína Knechtová so svojimi hudobnými vystúpeniami.

Vstupenky si diváci môžu zakúpiť v pokladniciach SND, na predajnom mieste v OC Eurovea a on-line z pohodlia domova prostredníctvom portálu www.snd.sk, na ktorom sa môžu dozvedieť všetky dôležité informácie.

*Trochu inak v SND sa umiestnilo v TOP 3 najobľúbenejších programov v diváckej ankete OTO 2013 v kategórii Program (event) roka.

ax

Odporúčané články

Digitalizácia dokáže zvýšiť produktivitu výroby skokovo MPRV: Ministerstvo pôdohospodárstva upozorňuje ovocinárov a záhradkárov na aprílové mrazy a potrebu prevencie

Z kategórie Kultúra