30. júla 2012 PR správyZdravie od PRservis.skSITA Diskusia()

Ako sa zbaviť intímnych problémov a byť voňavá a zdravá

BRATISLAVA 30. júla – Veľmi často sa zamieňa s kvasinkovou infekciou. Bakteriálnu vaginózu však nespôsobujú plesne, huby alebo kvasinky, neprenáša sa sexuálnym stykom, ale vzniká pri zmene rovnováhy baktérií v pošve, predovšetkým premnožením Gardnerella vaginalis. Dobré baktérie – laktobacily sa prestávajú množiť, škodlivých je naopak priveľa, stúpa pH pošvy, môžete cítiť slabé bolesti, nepríjemné pocity, a prípadne aj „rybí“ zápach. To nie je nič príjemného. Účinnou zbraňou je vaginálny gél s obsahom prírodných látok – Lactofeel (číta sa laktofíl).

Ako Lactofeel účinkuje?

Vaginálne ochorenia sa obvykle liečia antibiotikami. Ich nevýhodou sú nežiaduce účinky a fakt, že antibiotiká nezničia len škodlivé baktérie, ale aj tie dobré – laktobacily. Preto sa ochorenie zvykne opakovať. Lactofeel obsahuje kyselinu mliečnu a glykogén. Kyselina mliečna okamžite upraví narušené pH pošvy a glykogén je potravou pre laktobacily, ktoré sa tak môžu začať rýchlo množiť. Po nastolení správneho pH pošvy a obnove laktobacilov nastáva zdravá rovnováha, a to čisto prírodnou a prirodzenou cestou.

Kedy môžeme použiť Lactofeel?

Bakteriálna vaginóza môže byť jedným z dôvodov nepríjemných komplikácií počas tehotenstva (predčasný pôrod, nízka pôrodná hmotnosť novorodenca, predčasný odtok plodovej vody (PROM), neskorý potrat, popôrodná endometritída). Pokiaľ sa užívania antibiotík obávate, štúdie preukázali, že Lactofeel má rovnakú účinnosť pri liečbe bakteriálnej vaginózy ako antibiotiká, preto je pre vás dobrou voľbou. Štúdie taktiež preukázali, že Lactofeel je bezpečné používať aj v tehotenstve, pri dojčení a počas menštruácie. Zaberie rýchlo a jeho účinok je dlhodobý.

Lactofeel je možné používať aj preventívne – po návšteve kúpalísk, saunovaní, po vypätom a stresovom období, po užívaní antibiotík a podobne. Nech ste kdekoľvek, na cestách, na dovolenke, na internáte alebo doma, sama si môžete pomôcť produktom s prírodným zložením, ktorý je účinný a bezpečný.

bx

4 tipy: bezpečnosť v televízore s pripojením na internet Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Z kategórie Zdravie