3. mája 2016 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Abonentky SND už v predaji

BRATISLAVA 3. mája – Počet stálych návštevníkov a fanúšikov Slovenského národného divadla každý rok pribúda. Odzrkadľuje sa to aj na záujme o kúpu abonentky – teda „vstupenky“ na sériu vybraných predstavení všetkých troch umeleckých súborov SND v rôznych kombináciách.
Od 2. mája do 31. júla si môžete vybrať zo štrnástich abonentných balíčkov a mať zabezpečené v predstihu „svoje“ obľúbené miesto v hľadisku.

Centrum marketingu SND rozširuje rozmanitosť ponuky a v záujme ešte väčšej ústretovosti k divákom tento rok ponúka aj možnosť ich osobnej kreativity. V čom spočíva? Jeden z ponúkaných balíčkov má jednoduchý názov To, čo mám rád. To, čo majú diváci radi, čo uprednostňujú, si môžu podľa svojej chuti sami vyskladať z ponúkaných 43 titulov ako bonboniéru plnú skvelých lahôdok. Jedinečný balíček To, čo mám rád má obsahovať najmenej 4 tituly.

S mimoriadnym záujmom a očakávaním sa stretávajú premiéry. SND si váži svojich divákov aj tým, že „skalným“ ponúka možnosť byť na premiérach medzi prvými. Balíček Novinky činohry dáva do pozornosti sedem pôvodných titulov písaných priamo na objednávku Činohry SND; budú to najčerstvejšie premiérové stretnutia so svetovými autormi a slovenskými režisérmi i so slovenskými autormi a zahraničnými režisérmi.

Abonentný balíček Premiéry opery a baletu je unikátnou príležitosťou nechať sa unášať veľkými dramatickými opusmi, klasikou i modernou. Je to balíček, ktorý možno označiť aj ako VIP, teda balíček „verejnosti informovanej prednostne“ so záujmom aj o klasiku v novom šate.

Nielen hudbymilovné publikum má ďalšie možnosti: napríklad vybrať si balíček V ako Verdi, v ktorom sú zaradené tituly tohto hudobného génia s prísľubom pozrieť si inscenácie operného repertoáru so zaujímavými hosťami. Balíček Mozart ponúkne perlivú hudbu, niekedy mystiku a inokedy drámu, ale aj vábivý obsah plný humoru a šteklivej erotiky.

Ak dáte prednosť uvoľňujúcemu smiechu a zábave, siahnite po Komediálnom balíčku, v ktorom nájdete aj tituly, ktoré sú okamžite vypredané len čo sa objavia v hracom pláne.

V ponuke je tento rok aj ďalšia novinka Antitotal – abonentný balíček obohacujúci poznanie, aktivujúci, istým spôsobom aj vzdelávajúci. Šesť činoherných inscenácií je umeleckým pohľadom na kľúčové momenty dejepisu, kontroverzných postojov i historických okamihov a súvislostí. Do Modrého salóna SND majú diváci možnosť zavítať pri výbere z dvoch abonentných súborov. Kontroverzný salón – päť hier napísaných na objednávku Činohry SND ponúkne pohľad na kontroverzné osobnosti alebo udalosti v kontroverzných časoch; protikladom bude pohladenie duše v salóne Poézie v Modrom.

V kombinácii činohry, opery i baletu pripravilo SND balíček diel Vyrobené na Slovensku
v exportnom balení. Krehké umenie skvelých tanečníkov v sugestívnych choreografiách repertoárových titulov i noviniek prinášajú Perly baletu.
Ak sa pozriete bližšie na repertoár SND, ľahko vyberiete inscenácie, v ktorých dominuje osud hrdiniek tajomných, rafinovane múdrych, nebezpečne krásnych i komplikovaných – ich osudy očaria divákov, ktorí si vyberú balíček s názvom Osudové ženy.
SND má záujem privítať vo svojich hľadiskách čo najviac drobizgu, ak svojim ratolestiam už od najútlejšieho veku radi priblížite čaro vôní divadla, potom neváhajte, pripravený je abonentný balíček Rozprávkové tajomstvá.

Neopakovateľné čaro majú v SND inšpirujúce pondelky. Stretnutia s charizmatickou osobnosťou Adely Banášovej a jej nekonvenčnými hosťami vyvolali minulý rok až nečakaný záujem o abonentný balíček. SND preto aj tentoraz ponúka 10 nekaždodenných stretnutí na tému Trochu inak s Adelou Banášovou.

Výhodou abonentky je aj to, že je prenosná, preto v prípade, že termín predstavenia nevyhovuje majiteľovi abonentky, môže ju požičať svojej rodine, známym, priateľom.
K bonusu pri kúpe abonentky patrí aj prehľadná Ročenka 2016/2017.

Abonentky si možno kúpiť v pokladni novej budovy SND, Pribinova 17 od 2. mája do 31.júla 2016 od 8.00 do 16.00 hodiny, tel. +421 2 204 72 296; e-mail: abonentky@snd.sk

bx

Darčekové poukážky a zľavy si uplatníte už aj online. SND spustilo nový ticketing, v predaji je už aj nová sezóna Opätovný rekordný záujem o abonentky SND

Z kategórie Kultúra