97391_pobocka_aaa 676x451.jpg
9. decembra 2021 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

AAA AUTO zajtra otvorí pobočky s ponukou vyše 5 000 áut, vozidlá môžete stále kupovať aj online

9.12.2021 – Vybrať si a kúpiť vozidlo od AAA AUTO a Mototechny môžete od piatku nielen online, ale aj v znovu otvorených kamenných pobočkách.

Po rozhodnutí vlády sa od piatku 10. decembra 2021 uvoľňujú protipandemické opatrenia. Pre spoločnosť AAA AUTO to znamená, že bude môcť po vyše dvoch týždňoch znovu otvoriť všetky svoje autocentrá. Sieť ale bude naďalej predávať a vykupovať vozidlá aj online formou. V sieti autocentier AAA AUTO a Mototechna už od začiatku prvej vlny pandémie koronavírusu všetky automobily a pobočky pravidelne dezinfikujú a kontrolujú zdravotný stav všetkých svojich zamestnancov.

„Sme radi, že po pätnástich dňoch, kedy boli naše autocentrá pre verejnosť zatvorené, môžeme opäť privítať zákazníkov v pobočkách. Z nariadenia vlády je ale zrejmé, že osobne na pobočku si môžu prísť vybrať automobil len tí, ktorí spĺňajú režim OP, čiže osoby, ktoré prekonali ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami a osoby, ktoré sú kompletne zaočkované. Pre nezaočkovaných sme naďalej pripravení predávať vozidlá aj online cestou, a to pri dodržiavaní najprísnejších hygienických štandardov.  Na zaistenie bezproblémového online predaja vozidiel sme posilnili kapacitu call centra a taktiež kapacitu predajcov, ktorí zákazníkom autá doručujú. Celý proces je už veľmi dobre vyskúšaný z minulých lockdownov a ľudia sa ho naučili bez problémov využívať. Rovnako jednoduché je u nás auto online aj predať,“ uviedla Karolína Topolová, generálna riaditeľka a predsedníčka predstavenstva AURES Holdings, prevádzkovateľa medzinárodnej siete autocentier AAA AUTO a Mototechna.

Zdražovanie automobilov bude pokračovať aj v roku 2022

„Chcela by som pripomenúť tým, ktorí sa o kúpe automobilu ešte len rozhodujú, že zdražovanie vozidiel je v plnom prúde a podľa našich predikcií bude aj naďalej pokračovať. Preto nečakajte a kúpu auta zrealizujte ešte pred Vianocami alebo do konca tohto roka. Novoročné zľavy sa tentokrát nedajú očakávať, nakoľko pre zdražovanie očakávame ďalší rast cien v priebehu celého roka 2022,“ informuje Karolína Topolová.

Celý proces kúpy či predaja auta online je jednoduchý

Ľudia si môžu vybrať a zarezervovať vozidlá, o ktoré majú záujem, na stránkach www.aaaauto.sk alebo www.mototechna.sk. Následne sa na zelenej linke call centra 0800 100 100 s operátorom dohodnú na mieste a čase odovzdania automobilu. Vydezinfikované auto na dohodnuté miesto pristaví predajca vybavený ochrannými pomôckami. Predaj auta je možný taktiež realizovať cez call centrum.

Autá aj pracovníci sú pripravení, dodržiavajú sa prísne pravidlá

AAA AUTO a Mototechna svoje vozidlá a pobočky pravidelne dezinfikujú a taktiež kontrolujú zdravotný stav svojich zamestnancov. Testovacie jazdy vykonávajú predajcovia dodržiavajúci všetky hygienické zásady, ktoré spoločnosť prísne kontroluje. „Individuálne cestovanie vlastným vozidlom namiesto verejnej dopravy je v dobe rôznych epidémií jedným z najúčinnejších opatrení, ktoré pomáhajú vyhnúť sa nákaze,“ pripomína Karolína Topolová. „Na zaobstaranie auta na splátky vám vieme u našich renomovaných partnerov zaistiť úvery výhodnejšie ako v banke,“ doplnila.

Informačný servis

Tento rok je v našich predajoch rekordný, hovorí co-CEO AAA AUTO Petr Vaněček Pavel Banák z Banchem: Počas pandémie sme zvládli zo dňa na deň trojnásobné zvýšenie výroby

Z kategórie Slovensko