Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
11. decembra 2015 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Nové vianočné CD skupiny Družina exkluzívne len v Kauflande

BRATISLAVA 11. decembra – Začiatkom decembra vydala ethnobeatová skupina Družina už svoje piate CD s názvom „Vianočné“. Album s vianočnými koledami v podaní speváčok Petry Humeňanskej a Miti Almášiovej si môžu do 26. decembra 2015 kúpiť záujemcovia exkluzívne len v predajniach maloobchodného reťazca Kaufland, a to za mimoriadnu cenu 3,99 .

Spojenie skupiny Družina a spoločnosti Kaufland nie je náhodné. Skladba Svieže rána, ktorá sa stala ústrednou piesňou kampane Kauflandu Z lásky k Slovensku 2015, pochádza práve z autorskej dielne Družiny. „Družina má s Kauflandom spoločné aj to, že na slovenskom trhu, rovnako ako my, pôsobí už pätnásť rokov. Padli sme si do nôty hudobným štýlom aj textami, preto naše spojenie považujeme za veľmi prirodzené a tešíme sa, že takto môžeme podporovať pôvodnú slovenskú hudobnú tvorbu,“ uviedol hovorca Kauflandu Martin Gärtner.

Spoločnosť Kaufland
Spoločnosť Kaufland patrí k lídrom medzi obchodnými reťazcami a v súčasnosti prevádzkuje viac ako 1 150 samoobslužných obchodných domov v Nemecku, Českej republike, Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku, Bulharsku a na Slovensku. Obchodné domy Kaufland ponúkajú veľa rôznych značkových produktov, atraktívne privátne značky a širokú škálu regionálnych produktov. Spoločenská zodpovednosť a ochranu životného prostredia je neoddeliteľnou súčasťou korporátnej politiky Kauflandu. Viac informácií na: www.kaufland.sk

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

bx

K téme

Nová éra je tu. Samsung predstavil inovatívnu sériu AI televízorov Pri zmene návykov môže pomôcť aj krajšie počasie. Jar je na výzvy ideálna

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.