Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
28. novembra 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

500 eur pre Vašu rodinu. Každý rok!

BRATISLAVA 28. novembra – Parlament schvaľuje v týchto dňoch štátny rozpočet na rok 2015. Rôzne služby „zadarmo“ z dielne vlády sa už v predstihu venovali kde-komu, len rodiny zostali akosi mimo hry…

SIEŤ chce pomôcť práve im – využiť rozpočtovú rezervu vlády rozumne a posilniť príjmy rodín o sumu 500  ročne už v r. 2015.

Ako? Jednoducho ako A+B:
A – zvýšiť daňový bonus na dieťa o 120  ročne
B – posunúť nezdaniteľný základ dane pre dospelých o 680  nahor.

Pracujúci rodičia s dvoma deťmi tak získajú 500  ročne. Pracujúci bezdetný pár síce menej, ale aj 360  je slušný peniaz. Je to napríklad účet za elektrinu v panelákovom byte na celý rok. Ľudia si tak peniaze využijú podľa seba a nie podľa vlády…

Každý si to môže nakoniec spočítať aj sám – kalkulačka na www.500eur.siet.sk ukáže reálny prínos opatrenia.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

bx

K téme

dm je štvrtou najobľúbenejšou značkou na Slovensku Do Nitry za nábytkom a kvetmi!

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.