Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
17. októbra 2014 PR správyInformačné technológie od PRservis.skSITA Diskusia()

Microsoft pomôže podnikom rýchlejšie rásť vďaka cloudu

BRATISLAVA 17. októbra – Microsoft oznámil rozšírenie dostupnosti svojho cloudového CRM softvéru do ďalších 17 krajín strednej a východnej Európy vrátane Slovenska. Spoločnosť tým uzatvorila svoju ponuku kompletných cloudových služieb pre slovenských zákazníkov.

„Spoločne s Microsoft Azure a Office 365 je CRM Online dôležitou súčasťou balíka Microsoft Cloud pre Podnikanie,“ povedal Markus Breyer, generálny riaditeľ spoločnosti Microsoft Slovakia. „Chceme urobiť všetko čo je v našich silách, aby sme tieto cloudové benefity priniesli pre čo najväčší počet podnikov a krajín,“ dodal Breyer.

Dynamics CRM Online v rámci rozšírenia prichádza okrem Slovenska aj do ďalších 16 krajín. Microsoft Dynamics CRM Online je tak od dnešného dňa k dispozícii vo viac ako 25 krajinách strednej a východnej Európy.

„S našim produktom Microsoft Dynamics CRM Online, ktorý sme práve predstavili, je na Slovensku dostupný kompletný balík cloudových služieb a aplikácií, ktoré umožňujú slovenským firmám a organizáciám byť agilnejšími, efektívnejšími a konkurencieschopnými,“ doplnil Breyer.

Spoločnosti, ktoré hľadajú jednoduché a intuitívne cloudové CRM riešenia vytvorené pre ich súčasné obchodné potreby, už nemusia ďalej hľadať. Na Slovensku sa pilotnými partnermi riešenia Microsoft Dynamics CRM Online stali spoločnosti Millennium, WBI a Softip, pričom základné benefity podľa nich sú:

1. Spolupráca Dynamics CRM Online, Office 365 a BI pre Office 365 pre zvýšenie produktivity práce

2. Jednoduchá konfigurácia, rýchle nasadenie aplikácie do produkčného prostredia a rýchla adaptácia užívateľa v prostredí CRM

3. Zavedenie obchodných procesov, prepojenie obchodnej časti, marketingovej časti a starostlivosti o zákazníkov

Keďže je produktivita dôležitou súčasťou každého podnikania, o to viac v oblasti predaja, kde ľudia potrebujú pružne reagovať na potreby zákazníkov, Microsoft zároveň predstavil nové riešenie produktivity predaja. Malým a stredným podnikom ponúka kombináciu služieb Microsoft Dynamics CRM Online Professional s Office 365 a Power BI. Táto výkonná kombinácia, ktorá je dokonale integrovaná s podnikovými aplikáciami, umožňuje obchodným profesionálom zvýšiť produktivitu a dosiahnuť v rámci podniku ešte viac. Toto riešenie je možné zakúpiť za mesačný poplatok 49,80 eur na jedného používateľa.

Viac informácií o produkte Dynamics CRM Online nájdete na:
http://www.microsoft.com/en-us/dynamics/default.aspx

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

ITAPA AI & Robotics 2024: Umelú inteligenciu musíme vedieť regulovať. Pozor však, aby sme nezabili inovácie Zodpovedné spoločnosti rastú rýchlejšie. Na druhej strane nemusia byť dobre pripravené na vojnové konflikty

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Informačné technológie

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.