Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
23. mája 2014 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Hosťami májového MUSIC ŕ la cARTe budú Lucia Siposová a Paľo Hammel

BRATISLAVA 23. mája – Májový večer Music  la carte bude v Štúdiu L+S vyhradený dvom hosťom. Obaja sú tak činorodí, že bude o čom rozprávať, bude čo hrať aj spievať.

Lucia Siposová vo svojom mladom veku stihla už všeličo. Herečka, speváčka, príležitostne aj spisovateľka a divadelná producentka, spieva so svojou kapelou, hrá divadlo, občas ju vidíme v tv seriáloch, hrala v dvoch filmoch Filipa Renča, skúsila si aj hollywoodsku produkciu s hviezdou menom Jude Law, tri roku žila v New Yorku. Je z muzikantskej rodiny a ak všetko dobre dopadne, zahrá si s ňou 30. mája v rámci Music  la cARTe aj jej otec.

Spevák Paľo Hammel sa počas večera predstaví aj ako výtvarník. Tvrdí, že maľuje desať rokov v kotolni pri 40 W žiarovke a preto jeho obrazy majú také výrazné farby. Aj o tom bude určite počas večera reč. Okrem toho, vo foeyri Štúdia L+S budú vystavené jeho obrazy.

MUSIC á la cARTe – to je exkluzívny večer s exkluzívnymi hosťami; nielen o hudbe. Vždy raz za mesiac (v piatok) sa na pódiu Štúdia L+S stretávajú vynikajúci umelci, ktorých spoločným menovateľom je schopnosť zaujať. Ide nielen o stretnutie hudobníkov, ale priestor dostávajú aj výtvarníci, spisovatelia, básnici, režiséri, herci, tanečníci, fotografi a ľudia, ktorých by ste tam možno nečakali.

Partnerom večera je Slovak Telekom, a.s.

Projekt MUSIC  la cARTe je realizovaný vďaka podpore z Nadačného fondu Slovenskej sporiteľne v Nadácii Pontis.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

bx

K téme

Unikátne zážitky si z Bezdymovej zóny na Pohode 2023 odnieslo tisícky návštevníkov! Bezdymová zóna na Pohode 2023 v znamení recyklácie, humoru a jedinečných zážitkov!

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Kultúra

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.