Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
2. októbra 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

KDH: Robert Fico o diaľniciach opäť len klame a klame

BRATISLAVA 2. októbra – Premiér Robert Fico na tlačovej besede v Košiciach opäť potvrdil, že osobné invektívy a klamstvá sú mu blízke. On už vo svojom prvom vládnom období vytýčil sľub spojenia BA – KE v roku 2010! Samozrejme, že nič nesplnil a namiesto toho zanechal mnohonásobne predražené, protiústavné a podvodom pripravené rozhodnutia o dvoch balíkoch PPP projektov v rozsahu 105 km za takmer 17 (!!) mld. € v splátkach na 30 rokov.
Minister J. Figeľ mal toľko odvahy a zodpovednosti, že tieto pre občanov a Slovensko nevýhodné megakšefty zrušil a začal nové súťaže a výstavbu diaľnice D1 cez eurofondy. Dnes sa stavia pri Levoči, Martine, Prešove a pri Košiciach prakticky len to, čo bolo zahájené vďaka rozhodnutiam J. Figeľa.
Vyjadrenia Roberta Fica potvrdzujú, že je pre neschopnosť svojej vlády a ministrov Počiatka a Vážneho nervózny a uchyľuje sa ku klamstvu a osočovaniu. Predseda KDH Ján Figeľ je kedykoľvek pripravený na verejnú diskusiu s predsedom Smeru R. Ficom o diaľniciach a modernizácii Slovenska, bez populizmu, na báze argumentov.

Martin Krajčovič
Komunikačné oddelenie KDH

Vyhlásenia a oznamy je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

fi;nr

K téme

Digitalizácia musí byť priorita pre novú vládu, inak zostaneme na chvoste EÚ Ak sa potvrdia uniknuté e-maily, minister Vlčan musí odstúpiť

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.