Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
8. augusta 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Antoine Guilbaud – nový finančný riaditeľ Orange Slovensko

BRATISLAVA 8. augusta – S účinnosťou od 6. augusta 2012 oficiálne prevzal vedenie finančného úseku spoločnosti Orange Slovensko Antoine Guilbaud. V pozícii Chief Financial Officer bude zodpovedný za komplexné riadenie finančnej stratégie spoločnosti pri dosahovaní jej finančných cieľov.

Antoine Guilbaud nahradil vo funkcii doterajšieho finančného riaditeľa Corentina Maigné.

Kto je Antoine Guilbaud
Rodený 40-ročný Francúz má za sebou viac ako 15 rokov skúseností v telekomunikačnom priemysle. Svoju kariéru odštartoval ako poradca manažmentu v spoločnosti Pricewaterhouse Coopers v Paríži. Od roku 2004 pôsobil v Skupine France Telecom-Orange v Belgicku, vrátane Mobistar-u kde zastával viacero pozícií na finančnom úseku, predovšetkým ako riaditeľ kontrolingu. Absolvoval parížsky „Institut d’Etudes Politiques” (Inštitút politických štúdií) a tiež Inštitút medzinárodných strategických vzťahov (Institute for international strategic relations). Absolvoval tiež magisterské štúdium literatúry. Je ženatý a má 2 deti.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Od Umenia vojny po Denník Anny Frankovej Impresionisti aj Leonardo da Vinci na plátne Nostalgie

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Podnikové info

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.