87153_shutterstock_165096038 676x541.jpg
1. marca 2018 PR správyZdravieZdravie a krása od PRservis.skSITA Diskusia()

8 dôvodov, prečo podstúpiť laserovú epiláciu na Brandeis Clinic

BRATISLAVA 1. marca 2018 – Chcete sa natrvalo zbaviť chĺpkov za pomoci laserovej epilácie? Nižšie pre Vás máme 8 dobrých dôvodov, prečo tento zákrok podstúpiť na Brandeis Clinic v Prahe, najlepšie vybavenej klinike korektívnej a laserovej dermatológie v Českej republike.

Pracovníci Brandeis Clinic používajú pre laserovú epiláciu laser Vectus od spoločnosti Palomar, ktorý patrí medzi to najlepšie, s čím sa dnes v ordináciách dermatológov môžete stretnúť. Dôvody ošetrenia týmto laserom na Brandeis Clinic sú:

jedná sa o najvýkonnejší epilačný laser na svete, ktorého účinnosť potvrdzujú klinické štúdie aj spokojní pacienti
laser Vectus disponuje chladením hlavice, čo zabraňuje popáleninám či nepríjemnému pocitu počas ošetrenia
tento laser si dokáže poradiť aj so svetlými chĺpkami, čo zvláda iba zlomok prístrojov dostupných na trhu a ľudia so svetlými chĺpkami sú tak buď odmietaní, alebo podstupujú ošetrenie, ktorého výsledok nie je ideálny.
hoci sa jedná o veľmi výkonný laser, o svoju pokožku sa báť nemusíte, laser Vectus je v skutočnosti vhodný aj pre citlivú pokožku
laserovú epiláciu laserom Vectus možno sa skvelými výsledkami vykonať na všetkých mysliteľných partiách ľudského tela, tj.: podpazušie, stehná, lýtka, dolné končatiny celé, chrbát, triesla, predlaktie, podbruško, okolie bradaviek, fúzy, brada a podbradok, tvár, medzi obočím, chrbáty rúk, bikiny line, intímne partie
odstránenie chĺpkov týmto laserom je trvalé. Skúsenosti z USA ukazujú, že menej kvalitné epilačné lasery dokážu odstrániť cca 50% chĺpkov s tým, že postupom času dochádza k ich opakovanému rastu, to pri ošetrení laserom Vectus na Brandeis Clinic skutočne nehrozí
k trvalému odstráneniu chĺpkov dochádza po 3-5 ošetrení s tým, že balík 5 ošetrení možno na Brandeis Clinic kúpiť za zvýhodnenú cenu 4 + 1 zdarma
laserovú epiláciu vykonáva na Brandeis Clinic iba skúsený personál, ktorý dokáže zaistiť maximálne pohodlie zákroku a požadovaný výsledok

Viac informácií o laserovej epilácii na Brandeis Clinic nájdete na tejto stránke, kde tiež nájdete formulár pre dohodnutie konzultácie s dermatológom a fotografie pred a po ošetrení laserom Vectus.

Electric Guitarland 2024 UNIQA urýchľuje vybavenie škôd, aj keď ich dramaticky pribúda – týka sa to najmä udalostí po živelných pohromách

Z kategórie Zdravie