20. októbra 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Mobily včera a dnes, nezmeškajte jedinečnú výstavu v Poluse

BRATISLAVA 20. októbra – Už tento štvrtok 23. októbra otvára Digipoint v Poluse v spolupráci s webovým portálom MobilMania.sk a Múzeom mobilov jedinečnú výstavu, ktorá ponúkne širokej verejnosti pútavý prierez históriou jedného z najrozšírenejších technologických výdobytkov modernej doby. Projekt odštartuje o 18.00 panelovou diskusiou. Peter „Rusnak” Chomanič porozpráva o histórii mobilných telefónov a predstaví najzaujímavejšie modely zo svojej súkromnej zbierky. Zástupca šéfredaktora MobilMania.sk Ján Trangel spraví prierez míľnikmi v histórii mobilov a načrtne aj možnú budúcnosť.“

Od 24. do 29. októbra si môžete pozrieť výstavu raritných kúskov Múzea mobilov Petra „Rusnaka” Chomaniča, kde nájdete viaceré „kultové“ modely: banán z Matrixu Nokia 8110, jeden z prvých smartfónov Ericsson R380, dizajnérsky bláznivé Xelibri, „kufríkové“ telefóny so slúchadlom na šnúre a mnohé iné…

Ak vás zaujmú technické či dizajnové aspekty niektorého z exponátov, autor zbierky denne od 17:00 do 19:00 odpovie na vaše otázky a v špeciálnom stánku s vami budú diskutovať redaktori MobilMania.sk.

Počas celej výstavy bude navyše prebiehať vedomostná súťaž, v ktorej môžete vyhrať atraktívne ceny.

DIGIPOINT je unikátny projekt, ktorý od začiatku roka 2014 funguje v spolupráci so spoločnosťou Microsoft priamo v nákupnom centre Polus. „Polus City Center je prvé nákupné centrum na Slovensku, ktoré takúto službu ponúka pre svojich návštevníkov. Sme hrdí na to, že Polus ide s dobou a neustále prináša inovácie v poskytovaní služieb,“ uviedla Monika Karoliová, marketingová riaditeľka Polus City Center.

Kompletný prehľad DIGIPOINT akcií pre študentov, technických „geekov“, seniorov, deti i zdravotne postihnutých nájdete na www.digipoint.sk

Viac informácií o výstave nájdete aj na: www.mobilmania.sk a www.polus.sk

ax

Švédsky klimatický triler Aj keď sa všetko skončí Herecké i súkromné historky Ferka Kovára