89059_1 16 676x377.jpg
24. októbra 2018 SprávySvet od PRservis.skSITA Diskusia()

Výročná konferencia UNICEF 2018 v Bangkoku

BANGKOK 24. októbra 2018 – Počas minulého týždňa sa v Bangkoku stretli lídri organizácie UNICEF, aby diskutovali o súčasnej pozícii UNICEF vo vzťahu k privátnemu sektoru, ako aj o možnostiach akcelerácie výsledkov za účelom dosahovania svojich ambicióznych cieľov pomoci deťom.

„Potrebujeme viac prominentných hlasov, viac partnerstiev, užšiu spoluprácu s privátnym sektorom… Nie len získavať finančné prostriedky, ale aj vytvárať nové inovatívne riešenia, ktoré nám umožnia pomôcť ešte väčšiemu počtu detí v núdzi. Viac advokácie, viac silných partnerstiev je to, čo nám pomôže dosahovať naše ciele. To je ústredná téma, ktorej sa budeme na tejto konferencii venovať.”

Henrietta H. Fore, výkonná riaditeľka UNICEF.

Zo Slovenského výboru pre UNICEF sa konferencie zúčastnil predseda predsedníctva Ing. Juraj Mišura.

Odporúčané články

Nová krv slovenskej digitalizácie: ľudia musia vedieť, aké dáta o nich máme a ako ich využívame Len s inováciami a leadershipom môžeme rásť a byť konkurencieschopní. Aj to je jeden zo záverov konferencie TechSummit

Z kategórie Správy

Zavrieť