10. októbra 2013 PR správyZdravie od PRservis.skSITA Diskusia()

VšZP uhradí očkovanie proti chrípke všetkým poistencom

BRATISLAVA 10. októbra – VšZP bude v rámci podpory prevencie hradiť od 14.10. 2013 očkovanie proti chrípke všetkým svojim poistencom. Možnosť dať sa bezplatne zaočkovať môžu poistenci využiť počas celej chrípkovej sezóny 2013/2014. Postup je jednoduchý, stačí ak pacient navštívi svojho všeobecného lekára, ktorý mu predpíše vakcínu proti chrípke. Pacient si následne vyberie vakcínu v lekárni, vráti sa k svojmu všeobecnému lekárovi a ten ho zaočkuje.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Odporúčané články

Na operácie sivého zákalu už pacienti VŠZP čakať nemusia Operácie bez čakania

Z kategórie PR správy

Zavrieť