2. apríla 2015 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Vojtěch Dyk & B-SIDE BAND vystúpia v Bratislave už o týždeň

BRATISLAVA 2. apríla – Český spevák spolu s brnianskym B-SIDE BANDOM pricestujú do Bratislavy už 9.4.2015. Fanušíkovia sa môžu tešiť na nové skladby z albumu DESKA, ktoré u nás ešte neodzneli.

Autorská prvotina vznikla dlhoročnou spoluprácou speváka a swingového zoskupenia B-SIDE BAND, ktorý vedie hudobník Josef Buchta. DESKA uzrela svetlo sveta koncom roka 2014. Obsahuje 10 piesní, ktoré Vojtovi „ušili“ na mieru poprední českí skladatelia a textári. Album obsahuje aj bonus – pieseň Largo, ktorú zložil Antonín Dvořák, a nové aranžmá vytvoril Boris Urbánek.

Práve vďaka vydaniu DESKY Vojtěch Dyk opäť pricestuje do Bratislavy, aby svojím priaznivcom predstavil piesne naživo. Koncert sa uskutoční 9.4.2015 v priestoroch bratislavskej HANT Arény, a prvé tóny jazzu i swingu zaznejú o 19,00.

Dyk spolu s B-SIDE BANDOM odštartoval turné DESKA TOUR 2015 18. februára v Třebíči. Následne pokračovali v ďalších českých mestách kde zožali mimoriadny úspech. Zoskupenie ale i samotný spevák sa na vystúpenie na Slovensku veľmi tešia „Na Slovensku sa mi vždy hrá dobre. Mám pocit, že Slováci sa dobre a rýchlo bavia“ povedal Vojto o slovenských fanušíkoch pri jednom z rozhovorov.

Vstupenky na koncert sympatického speváka v sprievode bigbandu B-SIDE BAND je stále možné zakúpiť v sieti ticketportal.

koncert podporili: Carpe DM a Vita Box Bratislava

bx

Bojnice pripravujú trojdňové oslavy 910. výročia Máte doma pokémon karty? V aukcii na nich môžete zarobiť

Z kategórie Kultúra