6. júna 2016 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

V Bory Mall krstili chipmunkov aj levov

V sobotu 4.6. si desaťtisíce návštevníkov nákupno-zábavného centra Bory Mall užili divoký Deň detí s TV JOJ. Okrem hier a súťaží bola jednou z hlavných atrakcií autogramiáda hereckých hrdinov zo seriálu ZOO a krsty mláďat troch bielych levíkov a páriku veveričiek – burundukov páskovaných alias populárnych chipmunkov.

Skvelá zábava, súťaže, darčeky, smiech spestrili sobotný program desaťtisíce spokojných návštevníkov.

Tri biele dvojročné levíčatá Alex, Leon a Tarzan – herecké hviezdy, ktoré účinkujú v muzikáli Carmen s Luckou Bílou, boli včera v Bory Mall oficiálne pokrstené. Krstnými rodičmi sa stali populárne tváre televízie JOJ Lucia Barmošová a Alena Ďuránová a riaditeľ centra Milan Klégr.

Seriáloví herci Denisa (Adrea Sabová), Erika (Júlia Havasiová), Riško (Premek Boublík), Miro (Juraj Hrčka) pokrstili lieskovými orieškami aj párik veveričiek Mišku a Riška, ktorí budú už onedho stálymi nájomníkmi Tornáda – exteriérovej záhrady v strede Bory Mall.

Deti pozdravili aj zvieracie postavičky zo seriálu papagája Huga a opičku Džudy, zasúťažili si s maskotom RiKom a pozreli si jeho relácie v kinosále Cinemax. Budúci herci a herečky absolvovali svoje prvé etudy na hereckom workshope s Luciou Vráblicovou a zahrali sa na reportérov na workshope s moderátorom Jurajom Hajdinom.

Snáď najväčší záujem bol o podpisy obľúbených hereckých predstaviteľov zo seriálu ZOO. Tí sa s úsmevom venovali svojim fanúšikom, fotili sa s nimi, odpovedali na otázky a vytvorili skvelú rodinnú atmosféru.

tk

Odporúčané články

Nákupná mánia v obchodnom centre Deň, keď zaplatíme veršami

Z kategórie Kultúra