29. júla 2013 PR správyPotraviny od PRservis.skSITA Diskusia()

Užite si šťavnaté leto s Mattoni

BRATISLAVA 29. júla – Lahodný malinový kokteil s minerálnou vodou Mattoni je tým pravým osviežením počas horúcich letných dní. Vyskúšajte recept od víťaza celosvetovej súťaže Mattoni Grand Drink 2011 Petra Pravotiaka.

Potešte svojich blízkych v lete niečím výnimočným. Nealkoholický kokteil sa hodí vždy – keď sa stretávate s kamarátkami, pozývate na večeru rodičov, alebo sa chystáte stráviť príjemný večer na chalupe. Buďte odvážni, zahrajte sa na barmanského majstra. Je to jednoduché: postačí vám pár ingrediencií a zmysel pre originálny detail.

Na kokteil MATTONI šťavnaté leto potrebujeme: 10 kusov čerstvých malín, 1 cl čerstvej limetovej šťavy, 3 cl bazového sirupu a Mattoni perlivú s príchuťou citrónu.

Do vychladeného pohára vložíme umyté maliny, jemne ich popučíme, pridáme limetovú šťavu a bazový sirup. Zmes zasypeme ľadom a dolejeme vychladenou perlivou minerálnou vodou MATTONI citrón. Na záver drink premiešame lyžičkou, ozdobíme mätovými lístkami a s láskou servírujeme. Recept na kokteil pripravil Peter Pravotiak, víťaz celosvetovej barmanskej súťaže Mattoni Grand Drink 2011.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Vitamin Well Runners 2024: Vaša šanca vyhrať účasť na maratóne v Európe a exkluzívne výhry! Zbavte sa nudy a užite si nabité prázdniny v Demänová Rezort!

Z kategórie Potraviny