5. novembra 2016 Nezaradené od PRservis.skSITA Diskusia()

USA: Oscarový galavečer budú produkovať M. De Luca a J. Todd

BRATISLAVA 5. novembra (SITA) – Producentmi televízneho prenosu z 89. udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied, ktoré sa uskutoční v nedeľu 26. februára v Hollywoode, budú Michael De Luca a Jennifer Todd. Oznámila to prezidentka Akadémie Cheryl Boone Isaacs. „Mike a Jennifer majú úžasný pracovný vzťah a obaja nesmierne milujú filmy. Ich skúsenosti im určite pomôžu vytvoriť výnimočný a nezabudnuteľný večer pre filmových fanúšikov na celom svete,“ uviedla Boone Isaacs. Meno moderátora ceremoniálu však predstavitelia Akadémie zatiaľ neoznámili.
Päťdesiatjedenročný Michael De Luca má na konte tri nominácie na Oscara za produkciu snímok Sociálna sieť (2010), Moneyball (2011) a Kapitán Phillips: Prepadnutie lode Alabama (2013). Okrem toho produkoval aj filmy ako Bratia (2009), Smrtonosná jazda (2011), Päťdesiat odtieňov sivej (2015) či Inferno (2016). Ako herec sa predstavil v jednej epizóde seriálu Sopranovci (1999 – 2007).
Štyridsaťsedemročná Jennifer Todd je v súčasnosti prezidentkou spoločnosti Pearl Street Films, ktorú v roku 2012 založili herci Ben Affleck a Matt Damon. V roku 2000 získala nomináciu na Primetime Emmy za televízny film Keby steny mohli hovoriť 2 (2000). Produkovala tiež snímky ako Špionátor (1997), Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol (1999), Memento (2000), Austin Powers v Zlatom úde (2002), Najkrajší čas (2005), Alica v krajine zázrakov (2010) alebo Alica v Krajine za zrkadlom (2016).
Informácie pochádzajú z webstránky www.oscars.org.

sc;mt

Lekársky triler Nočná služba. Robin Cook v skvelej forme Bez cestovného poistenia ani na krok. Najviac škodových udalostí Slováci hlásili z Rakúska a Thajska

Z kategórie Nezaradené