22. decembra 2016 PR správyPotraviny od PRservis.skSITA Diskusia()

Upravené otváracie hodiny v Tescu cez sviatky

BRATISLAVA 22. decembra 2016

Na pomoc kolegom z prevádzok prichádzajú aj tento rok zamestnanci z centrálnej kancelárie i brigádnici.

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s. upravila dobu predaja svojich obchodov tak, aby aj počas vianočných sviatkov zákazníkom umožnila pohodlné nakupovanie. Zároveň posilnila počty zamestnancov na prevádzkach o brigádnikov. Na pomoc kolegom z prevádzok však prichádzajú i zamestnanci z centrály.

„Chceme, aby boli pre našich zákazníkov ich predvianočné nákupy plné pohody. Preto v tomto období prijmeme stovky brigádnikov, aby vypomáhali pri obsluhe zákazníkov, v pokladniach a pri dokladaní tovaru. Navyše, tak, ako každý rok, aj teraz pracovníci centrálnej kancelárie opustia na niekoľko dní svoje bežné pracovné povinnosti a prídu hromadne vypomôcť svojim kolegom do obchodov,“ uviedla Zuzana Lošáková, hovorkyňa Tesco Stores SR, a. s.

Pre zjednodušenie nákupov ponúka Tesco svojim zákazníkom služby Tesco Potraviny domov či službu Klikni & vyzdvihni. Službu Potraviny domov môžu zákazníci využívať štandardne až do 23. decembra. Na Štedrý deň a 25. decembra služba nebude dostupná. Služba Potraviny domov bude k dispozícii od 26. decembra, jedinou výnimkou bude 1. január 2017. Rovnakou pomôckou, ako si v maximálnej miere zjednodušiť vianočné nákupy, je i služba Klikni & vyzdvihni. Vďaka službe si zákazníci vytvoria nákupný zoznam a hotový nákup si už len vyzdvihnú autom – napríklad po ceste z práce.

Na Silvestra budú obchody Tesco spravidla otvorené do 18:00, teda Slováci budú i v tento pracovný deň môcť nakúpiť cestou z práce. „Mnohí naši zákazníci sú počas Silvestra v práci a preto oceňujú možnosť si cestou domov zo zamestnania ešte nakúpiť,“ uzatvára Zuzana Lošáková. V obchodoch v blízkosti lyžiarskych stredísk dokonca budú obchody Tesco otvorené ešte o hodinu dlhšie.

Otváracie hodiny počas sviatkov:

Štedrý deň – sobota
24. decembra budú všetky obchody Tesco otvorené do 11:00. Čerpacie stanice ostanú v prevádzke až do 13. hodiny.

Prvý vianočný sviatok – nedeľa
25. decembra budú všetky predajne zo zákona zatvorené. Služby Tesco čerpacích staníc môžu zákazníci v prvý deň po Vianociach využívať od 9:00 do 20:00.

Druhý vianočný sviatok – pondelok
26. decembra sa prevádzky Tesco otvoria o 8:00. Až do 31. decembra budú všetky obchody Tesco otvorené tak, ako počas všedných pracovných dní.

31. december 2016 – sobota
Posledný deň v roku budú všetky supermarkety, hypermarkety, formáty Expres a Extra otvorené do 18:00. Obchodné domy budú otvorené do 17:00.
Výnimkou je OD MY v Bratislave, ktorý bude otvorený do 18:00. Čerpacie stanice budú otvorené len do 17:00. Vo vybraných predajniach v blízkosti lyžiarskych stredísk budú obchody otvorené do 19:00.

1. január 2017 – streda
1. januára 2017 budú všetky obchody zatvorené. Čerpacie stanice budú v tento deň otvorené od 12:00 do 20:00.

2. január 2017 – štvrtok
2. januára sa obchody Tesco otvoria o 7. hodine ráno a budú pokračovať v bežnej prevádzke. Čerpacie stanice budú otvorené nonstop.

tk

Zastavme sklerózu multiplex skôr ako ona zastaví nás Rastlinné nápoje sú čoraz viac populárnejšie. Majú širokú škálu použitia, vrátane populárneho latte art

Z kategórie Potraviny