19. júla 2017 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Štvrtkové večery v Bory Mall vám spríjemní Letné Tornádo

BRATISLAVA 19. júla 2017 – Otvorená záhrada Tornádo v nákupno-zábavnom centre Bory Mall bude počas niekoľkých letných štvrtkových večerov patriť priaznivcom príjemnej hudby a kultivovaného humoru.

Svoj jedinečný koncept Music a la carte v komornej podobe vám ponúkne moderátor, výkonný riaditeľ Štúdia L+S a hudobný nadšenec Pavol Danišovič, ktorý sa počas večerov 20. júla. a 31. augusta neformálne porozpráva so svojimi hosťami z hudobného sveta. Trefné odpovede, zaujímavé historky, vtipné spomienky vystrieda nevtieravá hudba, ktorú podporia aj kvalitní vinári so svojimi produktmi.

Už tento štvrtok – 20. júl od 19.30 sa bude niesť v atmosfére šansónov, v štýle blues a zaujímavo aranžovaných známych hitov. Hosťami Pavla Danišoviča totiž budú speváčka Andrea Zimányiová a gitarista, skladateľ a aranžér Juraj Burian.

Andrei Zimányiovej možno povedať, že má viac hudobných tvárí. Spievala rock aj pop, s vlastnou piesňou sa prebojovala do slovenského finále Eurovision Song Contest. Ale najviac jej učaroval francúzsky, ale aj slovenský šansón. Niet divu, že v podobnom duchu sa nesie aj jej album Okno do duše, z ktorého spolu s Jurajom zahrajú pár skladieb. Hudba však nebude jedinou témou tohto večera. Keďže Andrea tvorí s Jurajom pár, hovoriť sa bude aj o tom, ako zvládajú svoj hudobný a súkromný život zároveň.Ďalšiu hudobnú talkshow pripravuje Pavol Danišovič na posledný augustový večer. Aj počas neho bude hostiť dvojicu hudobníkov. Ich mená vám včas prezradíme.

17. augusta hudobnú talkshow v Letnom Tornáde vystrieda žensko-ženská dvojica v stand-up komédii. Herečka Lujza GarajováSchrameková a moderátorka Dagmar „Didiana“ Dianová si pozvú speváčku a gitaristku Mirku Miškechovú. Vtipné dialógy, šteklivé rozhovory, duchaplné skeče doplní atraktívna hudba. Jednoducho večer určený nielen ženskej, ale aj mužskej časti populácie.

Komediálnu show Lujzy a Didiany opisujú odborníci ako vystúpenie úspešných žien so zmyslom pre humor a schopnosťou rozdávať ho. Ako samé dámy hovoria, vedia si urobiť srandu aj sami so seba a pritom sa neboja riskovať. Veď rozdávať smiech a duchaplný humor nemusí byť vždy iba doménou mužov. Vtipné texty a improvizačné schopnosti Lujzy a Didiany doplní príjemná hudba. Dámy si totiž do svojho programu pozvali speváčku Mirku Miškechovú. Mladá folková pesničkárka tvorí svoje vlastné texty už od 15 rokov a tiež do nich vkladá osobitý humor a nadhľad. Tri dámy vás do Letného Tornáda pozývajú 17. augusta od pol ôsmej večer.Vstup na komorné evetny „ Letné Tornádo“ je bezplatný, počet miest bude limitovaný veľkosťou priestoru. O možnosti prihlásiť sa nájdete viac informácií na web stránkea facebookovej stránke Bory Mall, kde bude prebiehať rezervácia miest.

Slovenskí zákazníci rozhodli: Kaufland je spomedzi reťazcov s potravinami ich najobľúbenejšia značka V siedmom nebi sa stalo TOP programom týždňa s celkovo najväčším počtom divákov

Z kategórie Kultúra