27. augusta 2013 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

Šport.sk a Niké: slovenská aplikácia na svetovej úrovni

BRATISLAVA 27. augusta – Spolupráca dvoch jednotiek na trhu priniesla unikátnu aplikáciu. Nástroj pre dokonalý prehľad vo svete športu a komfortné tipovanie si za týždeň od spustenia stiahlo vyše 10 000 fanúšikov športu.

Najväčší športový portál na Slovensku s viac ako 600 000 návštevníkmi za mesiac a najväčšia stávková spoločnosť na Slovensku s viac ako 800 pobočkami prinášajú novú verziu športovej aplikácie pre smartfóny. Unikátnosť spočíva hlavne v prepojení výsledkovej a spravodajskej časti so stávkovým servisom. To všetko v intuitívnom, jednoduchom a štýlovom užívateľskom prostredí.

Spravodajská časť ponúka najdôležitejšie novinky zo sveta športu. Vďaka redaktorom portálu Šport.sk sú užívatelia vždy v obraze a vedia, čo sa deje na športoviskách i v zákulisí.

Výsledková časť ponúka:
– online výsledkový servis,
– prehľadné a unikátne zatriedenie viac ako 50 000 udalostí celej aktuálnej sezóny podľa športu, krajiny, ligy a kola,
– výsledky športových podujatí vrátane gólov, asistencií, striedaní a trestov,
– ligové tabuľky (celkové, doma, vonku) vrátane aktuálnej série posledných zápasov jednotlivých tímov,
– možnosť pridania ligy alebo udalosti medzi obľúbené položky pre rýchly prístup,
– vyhľadávanie vo všetkých ligách alebo tímoch,
– 18 slovenských líg ako jedinečný bonus.

Stávkový servis prináša:
– jednoduché online stávkovanie a live stávky s rýchlou aktualizáciou kurzov,
– rýchle vyskladanie vlastného tiketu,
– notifikácie o priebehu zápasu, výhrach, stave účtu alebo rôznych akciách,
– prehľad tiketov a ich kontrola cez čiarový kód,
– osobnú zónu pre rýchly prístup k Niké službám a informáciám o konte s možnosťou jeho dotácie,
– jednoduché bezpečné prihlasovanie sa cez PIN kód,
– mapu pobočiek s detailnými informáciami,
– príležitosť registrácie v Klube Niké s možnosťou získania Bonusu až 300 eur, hrania hier o desaťtisíce eur a mnohých ďalších výhod.

Aplikáciu pre Android si stiahnete tu a pre Apple tu.

Aplikáciu vyrobila spoločnosť Mileware, s.r.o (www.mileware.sk), ktorá sa zaoberá kompletnými návrhmi a vývojom aplikácií pre mobilné platformy. Akékoľvek návrhy a pripomienky posielajte na emailovú adresu app@sport.sk.

ax

Bezstarostné víkendy – vrátime ti 10 € za tvoje nevýherné tikety Nové štipendium prináša na Slovensko príležitosť získať najlepšie vzdelanie v oblasti kybernetickej bezpečnosti

Z kategórie Šport