9. júna 2014 Nezaradené od PRservis.skSITA Diskusia()

SOŠ Farského v Bratislave pozýva na deň otvorených dverí

BRATISLAVA 9. júna – Stredná odborná škola na Farského ulici v Bratislave pozýva všetkých žiakov základných škôl, rodičov a výchovných poradcov už 10. júna 2014 od 10:30 hod. na deň otvorených dverí (Stredná odborná škola, Farského 9, Bratislava)

Srdečne pozývame žiakov, rodičov a výchovných poradcov už 10. júna 2014 od 10:30 hod. na Strednú odbornú školu, Farského 9 v Bratislave!

Príďte sa pozrieť na ukážky prác našich žiakov, odborné pracoviská a sledujte, ako vznikajú marcipánové kúzla.

Tešíme sa na Vás!
www.soupotr.sk

Tento Švajčiarsko – Slovenský projekt je podporovaný prostredníctvom Programu švajčiarsko – slovenskej spolupráce v rámci rozšírenej Európskej únie.

ax

H3KNISA na stredných školách cez influencerov motivuje študentov, aby nefajčili Stredná odborná škola technická vo Vrábľoch je líder

Z kategórie Nezaradené