23. mája 2014 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

SND a Fun rádio približujú operný svet mladým

BRATISLAVA 23. mája – Slovenské národné divadlo a jeho mediálny partner Fun rádio sa v súvislosti s uvedením Čajkovského opery Piková dáma v piatok 23. mája 2014 rozhodli priblížiť svet hudobného divadla aj mladým divákom prostredníctvom oslovenia poslucháčov jedného z najpočúvanejších rozhlasových staníc na Slovensku.

Stručný prierez dejstvami opery Piková dáma v réžii Mariána Chudovského sprostredkovali poslucháčom moderátori Fun rádia Milan „Junior“ Zimnýkoval a Marcel Forgáč, ktorých spevom sprevádzal sólista Opery SND Pavol Remenár, predstaviteľ kniežaťa Jeleckého.

Pavol Remenár a zvukový majster Vladimír „Bajko“ Bajnoci pri príležitosti poslednej premiéry Opery SND v aktuálnej sezóne nahrali špeciálne jingle, ktoré rezonujú éterom Fun rádia počas celého dňa nového uvedenia Pikovej dámy.

Krátke ukážky sviežich árií z opier Carmen či Barbier zo Sevilly s netradičným textom v podaní barytonistu Pavla Remenára postupne odznievajú v profilových formátoch Fun rádia – Ranná šou s Juniorom a Marcelom, Deň s Cuco a Popoludnie so Sajfom.

AUDIO: Junior a Marcel: feat. Pavol Remenár – Piková dáma (opera v kocke)

bx

Nesmrteľnú kráľovnú belkanta Editu Gruberovú si SND pripomenie špeciálnym galakoncertom Darčekové poukážky a zľavy si uplatníte už aj online. SND spustilo nový ticketing, v predaji je už aj nová sezóna

Z kategórie Kultúra