11. mája 2016 PR správyPotraviny od PRservis.skSITA Diskusia()

Slovak Food Festival bude komorný a tematický

Jedno z najobľúbenejších sezónnych open air podujatí v hlavnom meste, Slovak Food Festival, bude tento rok komorný a tematický. Jednotlivé festivalové dni budú mať vlastný koncept. Piatku bude kraľovať kultúra, sobota bude o hviezdnom varení a nedeľa o blogovaní.

Podľa organizátorov je práve hudba to, čo ľudia vyhľadávajú. „Samozrejme, že si uvedomujeme, že na festivale, ktorý sa primárne venuje jedlu a pitiu je potrebné aj edukovať v gastronomickej oblasti, avšak zo skúseností z minulých ročníkov vieme, že návštevníci sa pri dobrom jedle a pití radi zabávajú, prípadne vychutnávajú pohodovú atmosféru sprevádzanú príjemnou muzikou“, vysvetľuje riaditeľka festivalu Saša Šullerová. Na piatok organizátori pripravujú hudobný program, ktorý však bude v komornej atmosfére. Sobotu bude mať pod záštitou známy šéfkuchár Vojto Artz, ktorý si na festival pozval hostí zo známej televíznej kuchárskej šou. Nebude medzi nimi chýbať jeden z porotcov Jaroslav Ertl. Nedeľa bude patriť blogerom. Podľa Štullerovej sú trendy a okrem talentu majú obrovskú vášeň pre to, čo robia.

V areáli nebude chýbať detský kútik, kde sa detičky rovnako ako pominulé roky naučia po dobrom jedle umývať si zúbky. Zdravá zóna prinesie prednášky a diskusie na tému zdravý životný štýl. Pivná zóna prinesie skvelé pivo. Okrem gastronomických variácií sa návštevníci môžu pochopiteľne tešiť aj na kvalitné vína, chutné cukrovinky a iné domáce produkty. Slovak Food Festival sa bude niesť v komornej atmosfére. „Ako mnohí vedia, Slovensko predsedá tento rok Rade EÚ. Na hrade prebiehajú stavebné práce, a tak sme trochu oklieštení priestorom, čo sa odzrkadľuje na počte vystavovateľov, no určite nie ich kvalite”, vysvetľuje Štullerová. Slovak Food Festival sa koná 27. – 29. mája na Bratislavskom hrade a všetky informácie o programe nájdete na www.slovakfoodfestival.sk, alebo oficiálnom facebook profile.

tk

4 tipy: bezpečnosť v televízore s pripojením na internet Aj jedenáste ocenenie Slovak Superbrands Award putuje do dm

Z kategórie Potraviny