103137_novy projekt 16.jpg
30. novembra 2023 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

SITA rozširuje svoje mediálne portfólio o dva nové webové portály

4.12.2023 – Mediálny dom SITA sa rozrastie o nové prírastky, a to webové portály DigitalPortal.sk a BoutYou.sk.

Týmto krokom rozširuje svoje portfólio a svoje pôsobenie na trhu digitálnych médií. Nové prírastky, DigitalPortal.sk a BoutYou.sk, sa presťahovali na domény digitalportal.sita.sk a boutyou.sita.sk.

DigitalPortal.sk: Domov pre technologické novinky a inovácie

DigitalPortal.sk, je technologicky orientovaný formát, ktorý sa zameriava na najnovšie technologické správy, recenzie a návody.

Tento portál svojim čitateľom prináša dôkladné analýzy a hlboký pohľad do sveta technológií, čím sa stáva neoceniteľným zdrojom informácií pre technologických nadšencov, profesionálov, ako aj pre bežných spotrebiteľov, ktorí majú záujem o najnovšie informácie z tejto oblasti.

„Spojenie s renomovaným mediálnym domom ako je SITA považujem za kľúčové. Vďaka spolupráci môžeme získať väčšiu dôveru pre čitateľov a posilniť svoju značku. Hoci sme pred viac ako dvomi mesiacmi oslavovali okrúhle, 10. výročie existencie webu, naše nové partnerstvo vnímam ako nový krok a nový míľnik do budúcna,“ uviedol Martin Klokner, zakladateľ a šéfredaktor DigitalPortal.sk.

BoutYou.sk: Lifestyle magazín pre moderného čitateľa

BoutYou.sk, ďalší nový člen SITA, je rodinný formát, ktorý sa venuje rôznym témam súvisiacim so životným štýlom. Nájdete tu články o cestovaní, kultúre, zdraví a kráse. Taktiež zaujímavé novinky zo sveta bývania, módy a gastro. BoutYou.sk je ideálny magazín pre tých, ktorí hľadajú inšpiráciu v každodennom živote.

Pridanie nových formátov do portfólia SITA je kľúčovým krokom v rozširovaní ponuky a oslovovaní nových cieľových skupín záujemcov o technologické a lifestyle novinky.

Nové portály rozširujú cieľové skupiny mediálneho domu SITA, doteraz sústredené najmä na spravodajstvo a špecifické B2B segmenty.

„Spojením napĺňame naše poslanie, byť relevantným zdrojom užitočných informácií a zároveň z dlhodobého hľadiska, získavame do nášho portfólia nový mediálny priestor, ktorý číta unikátna cieľová skupina,“ dodáva výkonný riaditeľ SITA Branislav Kmeť.

O Slovenskej tlačovej agentúre SITA

SITA, Slovenská tlačová agentúra, je dôležitým hráčom na slovenskom mediálnom trhu, kde pôsobí už viac ako 25 rokov.

Jej poslaním je poskytovať relevantné informácie priamo a bez časového zdržania a filtrovania. Dnes agentúra vystupuje nielen ako poskytovateľ spravodajských služieb, ale aj ako tvorca individuálnych komunikačných riešení na mieru zohľadňujúcich potreby klientov.

SITA sa podieľa na výrobe a distribúcii natívnych a PR správ, video obsahu, ako aj podcastov. Tento obsah je prispôsobený individuálnym potrebám klientov, ktorým agentúra zabezpečuje komplexný servis – od dodávania aktuálnych informácií až po ich medializáciu. Viac informácií o službách a aktivitách SITA nájdete na biz.sita.sk.

Informačný servis

Pečeň neohrozuje len alkohol, pre jej záchranu je dôležité upraviť svoj životný štýl Na podvýživu umiera až 20 % pacientov s onkologickým ochorením

Z kategórie Slovensko