Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
31. októbra 2013 PR správyPotraviny od PRservis.skSITA Diskusia()

Siedma sezóna sviatočného piva Zlatý Bažant v znamení medu

BRATISLAVA 31. októbra – Milovníci piva budú mať počas koncoročných sviatkov o jeden dôvod na radosť viac. Hurbanovský pivovar už siedmy rok po sebe pripravil pivnú lahôdku na sviatočné stoly. Zlatý Bažant Medový Porter je tým pravým nápojom pre navodenie rodinnej a pohodovej atmosféry v kruhu blízkych a priateľov. Popri medovníkoch a medovine bude pivná špecialita v medových, ale aj primerane horkých tónoch originálnym spestrením sviatočných dní.

Porter je vysokostupňové tmavé pivo, ktorého tradícia siaha až do 18. storočia. Je dôkazom vysokej úrovne pivovarníckeho majstrovstva a jeho výrazné chuťové a aromatické vlastnosti ho predurčujú na vychutnávanie počas výnimočných udalostí v roku. Zlatý Bažant Medový Porter je vyrobený zo štyroch druhov sladu – bavorského, svetlého plzenského, svetlého karamelového a farebného – a s pridaním medu.

Pivných labužníkov obľubujúcich sviatočné špeciály Zlatého Bažanta zrejme neprekvapí, že 19-stupňová vianočná novinka nebude medovej farby. Vlastnosti piva opisuje obchodný sládok spoločnosti HEINEKEN Slovensko Karol France: „Zlatý Bažant Medový Porter má podmanivú, charakteristicky sýtu takmer čiernu farbu. Jeho pena je hustá, mierne dohneda zafarbená. Má výrazný korenistý buket, primeranú horkosť a lahodnú sladovú plnú chuť s jemným dozvukom sladkého medu. Tento jedinečný chuťový zážitok je výsledkom dodržania tradičných receptúr, kombináciou štyroch druhov výnimočných sladov, vysokého majstrovstva varenia a dodržania správneho času zrenia.“

Michal Sivko, brand manažér značky Zlatý Bažant hovorí: „Každý rok dôkladne zvažujeme, akú pivnú špecialitu priniesť všetkým milovníkom zlatého moku na spríjemnenie sviatočného obdobia. Tento rok im chceme ulahodiť naším Medovým Porterom, ktorý výnimočnou chuťou uspokojí aj tých najnáročnejších pivných gurmánov. Veľmi nás teší, že zo sviatočných špecialít Zlatého Bažanta sa stala tradícia trvajúca už siedmy rok. Už od konca leta sa tešíme na posledný októbrový štvrtok, kedy narazíme prvý sud pivnej lahôdky a inak tomu nebude ani tento rok.“

Na náš účet!
Všetkých, ktorí chcú tohtoročnú novinku ochutnať medzi prvými, pozýva Zlatý Bažant na pivo vo štvrtok 31. októbra 2013 o 19.00 hod. do Pubu U Zlatého Bažanta na Dunajskej ulici v Bratislave. Zlatý Bažant Medový Porter tu všetkým návštevníkom osobne predstaví obchodný sládok Karol France a navyše, prvých 150 sviatočných pív pôjde na účet Svetového slovenského piva.

Po slávnostnom narazení prvého suda nájdu pivári Zlatý Bažant Medový Porter ako čapovaný postupne vo viac ako 300 puboch na celom Slovensku a zároveň aj v exkluzívnom štvorbalení 0,33l fliaš s praktickým twist-off uzáverom na pultoch obchodných sietí.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Odporúčané články

Žiadne otázky, len splniť úlohu Nostalgia si pripomenie storočnicu Ingmara Bergmana

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Potraviny

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.

Zavrieť

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies