9. mája 2013 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Saxofonista Tony Perez a Bratislava na dlani

BRATISLAVA 9. mája – Známy rakúsky saxofonista Tony Perez zahrá v Bratislave svoju príjemnú zmes jazzu, popu, balád a evergreenov. Tento umelec vyštudoval viedenské konzervatórium a získal uznanie za koncerty, kde spájal klasickú hudbu s jazzovou. Na Slovensku vystúpi naživo v novom Outlook Bar & Lounge na 13. poschodí hotela Lindner, ktorý ponúka najkrajší výhľad na panorámu mesta. Vychutnajte si po pracovnom zhone večernú atmosféru Bratislavy a nechajte sa pritom uniesť tónmi Tonyho saxofónu, ktorý vám precítene zahrá také hity ako Memories z muzikálu Cats, Woman in love či slávny Summertime od Elly Fitzgerald. Tony Perez predstaví svoje umenie v štvrtky a piatky 16. a 17. mája, 30. a 31. mája, ako aj v piatky a soboty 7. a 8. júna, 14. a 15. júna, vždy od 20.30 hod.

Adresa: Outlook Bar & Lounge, Metodova 4, 13. poschodie Lindner Hotel Galery Central

Navštívte www.tonyperez.at.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Odporúčané články

Legendárny Oregon i slovenskí Acoustic Colours vystúpia v Bratislave už budúci týždeň Celoročný festival City Sounds zverejňuje ďalšie veľké meno: na Slovensku si zahrá legendárny Oregon

Z kategórie Kultúra

Zavrieť