14. septembra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS:Ozdravovanie verejných financií bude témou relácie O 5 minút 12

BRATISLAVA 14. septembra – Ozdravovanie verejných financií naberá na obrátkach. Od októbra zdražejú cigarety, zvýši sa celý rad správnych poplatkov. Konsolidácia a jej dopady na občanov. Budú peniaze na vyššie platy učiteľov? To sú témy pre ministra financií Petra Kažimíra (Smer-SD) a podpredsedu Výboru NR SR pre financie a rozpočet Jozefa Kollára (SaS).

Sledujte diskusnú reláciu O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 16. septembra o 11.55 na Jednotke.

Informoval Mgr. Richard Šümeghy
Hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

bx;bl

Vokálny highlight roka. ‚Songs We Know‘ v Bratislave Automatizovaná úhrada mýta s DKV Box Europe už aj na Slovensku