4. júla 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: V Sobotných dialógoch historik M. Homza a kňaz M. Gavenda

BRATISLAVA 4. júla (SITA) – V sobotu 6. júla o 12:10 RTVS odvysiela na Rádiu Slovensko pravidelnú diskusnú reláciu Sobotné dialógy. S moderátorom Jaroslavom Barborákom budú na tému 1150. výročie príchodu vierozvestov Cyrila a Metoda naživo diskutovať historik prof. Martin Homza a katolícky kňaz Marián Gavenda.
V relácii odznie živý vstup redaktorky Jolany Čulákovej z osláv v Nitre a rozhovory s pomocným biskupom pražským Václavom Malým, básnikom a kazateľom Danielom Pastirčákom a scenáristom dokudrámy Cyril a Metod – Apoštoli Slovanov Miroslavom Oščatkom.

es;nr

Odporúčané články