20. januára 2014 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: S nadpriemernou víkendovou sledovanosťou

BRATISLAVA 20. januára – RTVS počas víkendu od 18. do 19. januára opäť dosahovala skvelé výsledky sledovanosti. Sobotňajší podiel dosiahol hodnotu 16 %, čo predstavuje najvyššiu sobotňajšiu hodnotu od vysielania MS v hokeji v máji 2013. Jednotka sa tak počas prime – time stala dvojkou na trhu. Pošta pre teba dosiahla sledovanosť 434-tisíc divákov (podiel 20,4 %), čo je jej najvyššia hodnota od apríla 2013. V čase vysielania Pošty pre teba bola Jednotka jednotkou na trhu. Nadpriemerným výkonom pokračovali aj Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou, ktoré si pozrelo 327 –tisíc divákov (podiel 15,6 %).
V nedeľu dosiahla verejnoprávna Jednotka celodenný podiel 14 %, podiel v hlavnom vysielacom čase dosiahol 15,4 %. Sú to najvyššie nedeľné hodnoty od mája 2013, vyššiu celodennú sledovanosť Jednotka zaznamenala len počas vysielania MS v hokeji. Jednotkou na trhu bola Jednotka v nedeľu počas vysielania vlastných relácií O 5 minút 12 (podiel 19,8; 243-tisíc divákov), Občan za dverami (21,2 %; 289-tisíc divákov), reprízy Nikto nie je dokonalý (15 %; 272-tisíc divákov), Tajomstvo mojej kuchyne (18,4 %; 369-tisíc divákov) a seriálu Kolonáda (podiel 19,7 %; 470-tisíc divákov). Relácia Občan za dverami dosiahla najvyššie hodnoty od nasadenia relácie do slotu. Nadpriemerný staničný výkon dosiahol aj priamy prenos z odovzdávania cien Krištáľového krídla 2013, ktorý si pozrelo 243-tisíc divákov (podiel 13,5%).
Najvyššie hodnoty od roku 2011 sa podarilo dosiahnuť aj populárnemu magazínu Dámsky klub, ktorý vysiela Jednotka každý pracovný deň o 12:20. Priemerná týždenná sledovanosť predstavuje 83-tisíc divákov (podiel 13,7 %).

Spravodajské relácie (nedeľa)

Správy RTVS – sledovanosť 310-tisíc divákov (podiel 13,8 %; najvyššia hodnota od 7. februára 2011);
Góly body sekundy – sledovanosť 395-tisíc divákov (podiel na trhu 17,2 % – najvyššia sledovanosť od r. 2010);
Počasie RTVS – sledovanosť 374-tisíc divákov (podiel na trhu 16 %; najvyššie hodnoty od r. 2010).

es;nr

Orange Podcast roka 2024 predstavuje nové súťažné kategórie, partnerov aj porotu Noc nádejí sa už čoskoro opäť dotkne všetkých sŕdc

Z kategórie Ostatné