31. decembra 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: NEDOTKNUTEĽNÍ boli najsledovanejším večerným programom

BRATISLAVA 31. decembra (SITA) – Slovenská premiéra francúzskej komédie Nedotknuteľní (Intouchables; 2011; réžia Olivier Nakache, Eric Toledano), ktorú v pondelok o 20:20 uviedla verejnoprávna Jednotka, sa stala najsledovanejším titulom v hlavnom vysielacom čase. V cieľovej skupine 12+ dosiahla v prime-time suverénne najvyšší podiel na trhu 18,5 % (408-tisíc divákov). Film bol celkovo štvrtým najsledovanejším programom včerajšieho dňa.

fi;bl

Odporúčané články

Bratislavský organový festival Stanovisko producenta Milana Stráňavu k tlačovej besede poslankyne NR SR Renáty Kaščákovej zo dňa 06. 06. 2018

Z kategórie Ostatné