18. októbra 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: Hosťom Sobotných dialógov bude premiér Robert Fico

BRATISLAVA 18. októbra – Hosťom Sobotných dialógov bude premiér Robert Fico (Smer-SD). Nahrávame ich dnes od 11:30 v Slovenskom rozhlase na Mýtnej ul., relácia bude odvysielaná v sobotu 19. októbra o 12:10 na Rádiu Slovensko. Moderuje Branislav Dobšinský.

Témy:

– zdravotné poisťovne, arbitrážne konanie proti Slovensku;
– rozpočet verejných financií (riziká, platové požiadavky profesijných skupín, daňové licencie, plánované zníženie firemných daní, druhý pilier);
– obsadzovanie miest v štátnej správe (kauza Komjatice)

es;mt

Odporúčané články

Mikuláš rozžiaril očká malým pacientom v Detskom kardiocentre v Bratislave. Hostia a témy víkendových diskusných relácií RTVS