3. júla 2015 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: 21 etáp z Tour de France naživo s RTVS

BRATISLAVA 3. júla – Od soboty 4. júla ponúkne RTVS priame prenosy v HD z 21 etáp najslávnejších cyklistických pretekov Tour de France. Počas víkendov športových fanúšikov vtiahne do deja pretekov špeciálne Štúdio Tour de France. Diváci sa navyše majú šancu zapojiť pri každej etape do SMS-hry a denne vyhrať hodnotné ceny. Od štartu v holandskom Utrechte až po cieľ na Elyzejských poliach v Paríži bude slávny cyklo-pelotón sledovať vyslaný štáb RTVS s redaktorom Petrom Štefancom a kameramanom Jaroslavom Šníderom. Komentátormi pretekov budú Vladimír Genda a Ján Žgravčák, moderátormi v Štúdiu Tour de France budú: Ľuboš Hlavena, Marcel Merčiak, Ján Hudok. Spoločne privítajú množstvo zaujímavých hostí a spolukomentátorov, ako je Peter Prívara (prezident SZC), Peter Zánický (prvý tréner Petra Sagana), Milan Dvorščík (vicemajster sveta v pretekoch jednotlivcov z roku 1994), Ján Valach a Martin Riška (bývalí slovenskí reprezentanti a obaja 5-násobní majstri Slovenska v pretekoch jednotlivcov), Maroš Kováč (pretekár Dukly Trenčín) a mnohí iní. RTVS účasť v štúdiu prisľúbil aj Peter Velits. Zaujímavosťou bude, že diváci spoznajú aj chutné recepty v krátkom kulinárskom seriáli Chuťovky z „Tourovky,“ a to vždy pred každým prenosom na Dvojke.

Všetky potrebné informácie, podrobný rozpis etáp, ale aj novinky zo zákulisia nájdete na:

Ekluzívna pozvánka Petra Sagana k sledovaniu Tour de France s RTVS https://youtu.be/cXy6D_cdV-I

es;bl

Odporúčané články

Cirkus Rwanda uvidia prví slovenskí diváci na Divadelnej Nitre ešte pred jeho medzinárodnou premiérou vo Varšave Jeden svet venujeme spomienke na Jána a Martinu

Z kategórie Ostatné

Zavrieť