9. mája 2014 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Rozprávkový víkend v Modrom salóne SND

BRATISLAVA 9. mája – Modrý salón v novej budove Slovenského národného divadla tento víkend ponúkne atraktívny program venovaný deťom a rozprávkam – Bábkové divadielko Vladka Obšila a tematické Otázky zo salóna.

Najmladší diváci SND sa v sobotu 10. mája 2014 o 11.00 a 13.00 h môžu tešiť na Bábkové divadielko Vladka Obšila. Príbeh na motívy rozprávky o medovníkovom domčeku v predstavení Portálik vyrozprávajú deťom herci Vladimír Obšil, Adela Mojžišová a Ján Morávek.

V nedeľu 11. mája o 18.30 h čaká divákov ďalšia živá diskusia, tentoraz na tému Máme radi deti? Pozvanie moderátora Štefana Hríba do programu Otázky zo salóna prijali spisovateľ Ľubomír Feldek a herečka Petra Vajdová, ktorých mená sa spájajú s pripravovanou rozprávkou Ako sa Lomidrevo stal kráľom.

Vstupenky na Portálik a Otázky zo salóna si diváci môžu kúpiť v pokladniciach SND, na predajnom mieste v OC Eurovea a on-line z pohodlia domova prostredníctvom portálu www.snd.sk.

ax

Zbavte sa nudy a užite si nabité prázdniny v Demänová Rezort! Bojnice pripravujú trojdňové oslavy 910. výročia

Z kategórie Kultúra