28. decembra 2012 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

Posledné žrebovania v roku 2012

BRATISLAVA 28. decembra – Posledné žrebovania výherných čísiel v číselných lotériách LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35 v roku 2012 bude v nedeľu 30. decembra. V pondelok, na Silvestra, sa bude poslednýkrát v tomto roku žrebovať v hre KENO 10.

„V pondelok, 31. decembra 2012, budú môcť hráči využiť pre uzatvorenie, overenie a vyplatenie svojich stávok obchodné miesta spoločnosti TIPOS, internetové kontá na www.tipos.sk, ako aj krátke textové správy (SMS) v štandardnom režime.“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe. Dodal, že pondelkové žrebovanie výherných čísel v hre KENO 10 bude odvysielané v tradičnom čase.

Na Nový rok , ktorý je štátnym sviatkom – Dňom vzniku Slovenskej republiky, budú technologické systémy prijímania, overovania a vyplácania výhier vypnuté. „Obmedzenie sa netýka len internetovej herne. TIPOS zabezpečí príjem stávok do internetových hier a aj výplatu výhier v štandardnom režime,“ uviedol Čépe. Dodal, že v prvý deň roka 2013 sa nebude žrebovať. „Všetky technologické systémy prijímania, overovania a vyplácania výhier budú zapnuté v stredu, 2. januára 2013. V ten deň prebehnú aj prvé novoročné žrebovania výherných čísiel v lotériových hrách LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35 a KENO 10 a budú aj odvysielané v televízii,“ dodal hovorca spoločnosti TIPOS.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk , ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

ax

Roman Kýr z Henklu: Zmenami v portfóliu reagujeme na ekologické výzvy aj náladu spotrebiteľov S menopauzou sa na Slovensku k lekárovi nechodí – ženy v tichosti trpia doma

Z kategórie Šport