24. mája 2016 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Oslávte Deň detí s JOJkou až na štyroch miestach!

BRATISLAVA 24. mája 2016 – Televízia JOJ pripravila tento rok pre svojich najmenších divákov až štyri oslavy Dňa detí. Príďte sa s nami zabaviť do bratislavskej Eurovea, do Sadu Janka Kráľa, nákupného centra Bory Mall alebo na Štrbské pleso. Najbližšie dva víkendy sa na vás tešia moderátori a tváre TV JOJ, ale aj herci a zvieratká z našich seriálov. Program bude všade mimoriadne bohatý a pestrý!
V sobotu 28. mája sa stretneme na detskom festivale zábavy a zdravia v Eurovea v Bratislave, ktorý moderuje Juraj Hajdin. Ranná rozcvička s Erikou Barkolovou pre deti aj rodičov rozbehne deň plný hier a tanca, zdravý a chutný obed si deti navaria spolu s Vilom Habom z Moja mama varí lepšie ako tvoja. Po obede bude pripravená autogramiáda s moderátormi a hercami TV JOJ a nebude chýbať ani maskot našej detskej stanice RiK. Spolu s ním sa na všetky deti teší aj Sníček Hugo a jeho dobrodružstvá v premiére nového detského televízneho projektu televízie RiK.
V nedeľu 29. mája sa presunieme na opačný breh Dunaja – v Sade Janka Kráľa sa bude konať Deň detí Na palube jednorožca. Piaty ročník celodennej rodinnej akcie v areáli Auparku prinesie opäť kopec atrakcií a tento rok tam nebude chýbať ani Nadácia TV JOJ a jej kamaráti. Ľuboš Sarnovský, Lucka Barmošová či Miriam Jarošová, ale aj maskot RiK a ďalší z televízie JOJ pozývajú všetky deti na svoje stanovište, kde sa spolu pokúsime o slovenský rekord v najväčšom počte odtlačkov detských rúk na jednej ploche! Veríme, že nám pomôžete aj vy a potom to spolu oslávime na najväčšej penovej párty roka.
O týždeň neskôr, v sobotu 4. júna, spolu zažijeme divoký Deň detí s TV JOJ a seriálom ZOO v bratislavskom nákupnom centre Bory Mall. O tom, že to bude naozaj živé a pestré, vás presvedčia mnohé exotické zvieratká, napríklad aj zo seriálu známe postavičky – opička Džudy, kosmáč Miško či papagáj Hugo a mnohí ďalší zvierací kamaráti z iných ZOO a cirkusov. Na stretnutie s deťmi sa v rámci veľkej autogramiády tešia tiež herecké hviezdy z obľúbeného jojkárskeho seriálu ZOO. Celý deň bude plný zábavy, chýbať nebudú ani súťaže s maskotom RiKom, ktorý bude zároveň celý deň premietať svoje relácie zadarmo v kinosále Cinemax. Deti sa môžu tešiť tiež na herecký workshop s Luciou Vráblicovou, herečkou zo seriálu ZOO, či na klaunovskú show o.z. Červený nos s hercami Jurajom Hrčkom a Stankou Kašperovou zo seriálu ZOO. Zároveň bude počas celého dňa prebiehať reportérsky workshop s moderátorom Jurajom Hajdinom – pod jeho dohľadom budú deti z British International School nakrúcať celý deň reportáže o MDD. A to nie je ani zďaleka všetko!
V rovnaký deň (sobota 4. júna) sa za deťmi vyberieme aj na Štrbské pleso, kde sa bude konať tatranský Dni detí v Areáli Snov s rôznymi športovými atrakciami a zábavnými aktivitami pre deti. Naše tváre zo spravodajstva TV JOJ – napríklad Janko Mečiar, Danka Strculová, Hana Zavřelová Gallová, Adam Zavřel či Klaudia Suchomel Guzová – sa okrem účasti na detských disciplínach počas dňa zapoja aj do večerných bežeckých pretekov Night Run. Príďte si aj vy zašportovať na Deň detí s moderátormi a redaktormi JOJky!

es;nr

Oslávte svoj obľúbený sviatok s účinnými pomocníkmi Aktívny začiatok roka v štýlovom športovom oblečení

Z kategórie Ostatné