10. mája 2012 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

Od 16. mája 2012 sa LOTO 5 z 35 bude žrebovať už aj v stredu

BRATISLAVA 10. mája – „V 20.týždni začína spoločnosť TIPOS žrebovať výherné čísla „malého lota“ už dva razy do týždňa – v stredu a v nedeľu. Prvé stredajšie žrebovanie v hre LOTO 5 z 35 tak pripadne na 16. mája,“ informovala riaditeľka Odboru lotérií a nelotériových produktov spoločnosti TIPOS Daša Kubovičová.

Výherné čísla v hre LOTO 5 z 35 sa doteraz žrebovali len raz do týždňa, spravidla v nedeľu. Tento rok v nej doteraz padlo sedem jackpotov. Najvyšší padol 19. februára, mal hodnotu vyše 118 tisíc eur. „Malé loto“ je obľúbené pre nízky základný vklad, ktorý je v súčasnosti 0,30 eura za jeden tip
na jedno žrebovanie. „Verím, že zvýšenie počtu žrebovaní vyvolá medzi hráčmi pozitívne reakcie a aj väčší záujem o hru LOTO 5 z 35,“ skonštatovala.

K hre LOTO 5 z 35 pribudne o pár dní aj doplnková hra JOKER. „JOKER bude už od 20. týždňa spoločný pre hru LOTO a pre LOTO 5 z 35. Jeho cena sa však nemení, ostáva 0,35 eura za jednu stávku na jedno žrebovanie (stávkové obdobie). Plný šesťtipový tiket na jedno žrebovanie hry LOTO 5 z 35 s doplnkovou hrou JOKER vyjde hráča lenna 2,15 eura,“ uviedla Kubovičová.

Hra JOKER je doplnková hra k číselnej lotérii LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť „áno“.
TIPOS zatiaľ eviduje osem tohtoročných jokerových výhier v prvom poradí. Prvá tohtoročná, ktorá padla vo februári, bola rekordná – 203 709,41 eura. Vyhral ju hráč, ktorý uzatvoril lotovú stávku s doplnkovou hrou v Nitrianskom kraji. Rozhodnúť sa pri uzatváraní lotovej stávky pre doplnkovú hru JOKER sa teda naozaj oplatí.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Obchodná spoločnosť TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. vznikla zápisom do obchodného registra dňa 28. januára 1993. Predmetom jej činnosti je predovšetkým prevádzkovanie hazardných hier, ako sú napríklad číselné lotérie, okamžité lotérie, internetové lotérie a kurzové stávky. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom financií Slovenskej republiky je jediným akcionárom spoločnosti TIPOS.

ax

Svetové turné „Thirty Seconds to Mars“ je oslavou fanúšikov po celom svete. Už čoskoro vystúpia aj na Slovensku! Tento rok Slováci vyhrajú!

Z kategórie Šport