3. februára 2016 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Na Eurokontext.sk 2016 sa doteraz predalo 940 vstupeniek

BRATISLAVA 3. februára – Slovenské národné divadlo bude i v 96. divadelnej sezóne pokračovať v tradícii medzinárodného festivalu Eurokontext.sk. Na rozdiel od minulej sezóny bude tentoraz zameraný na operné a baletné umenie.

Využitím prvej vlny akcie NEDOČKAVEC mali diváci Slovenského národného divadla možnosť uplatniť si zľavu 20 % na kúpu vstupeniek hosťujúcich súborov. Do 31. januára sa tak predalo 940 vstupeniek.

Z ponuky baletných predstavení festivalu Eurokontex.sk 2016 prejavili diváci najväčší záujem o predstavenie Anna Karenina z produkcie ruského Eifman Ballet, predstavenie Krvavá svadba z dielne spoločnosti Antonia Gadesa a o tanečnú drámu Birdie (Compagnie Pál Frenák).

Pri operných predstaveniach sa najviac vstupeniek predalo na predstavenia Z mŕtveho domu Opery Národného divadla v Prahe, Epos o Gilgamešovi z produkcie Národného divadla v Brne a Harlequin resor´d od Kolínskeho barokového ansámblu.

Keďže diváci prejavili o prvú vlnu NEDOČKAVCA mimoriadny záujem, ponuka pokračuje!
Tentoraz je možnosť zakúpiť si vstupenky na predstavenia hosťujúcich súborov so zľavou 10 %. Akcia trvá do 31. marca 2016.
Navyše každý, kto si v tomto termíne zakúpi vstupenku on-line, získa od portálu www.jazykovepobyty.sk prístup do on-line jazykovej školy Englishtown na jeden mesiac zadarmo.
Viac informácií o programe festivalu Eurokontext.sk nájdete na stránke www.eurokontext.sk.
Vstupenky na festival Eurokontext.sk s automaticky zníženými cenami o 10 % si môžete kúpiť on-line na stránke www.eurokontext.sk alebo v našich pokladniciach. Pokiaľ uprednostňujete rezerváciu, je vám k dispozícii telefónne číslo +421 2 204 72 289 alebo e-mail rezervacie@snd.sk.

bx

Dobrovoľníci z Tesca vyzbierali vyše dvoch ton odpadu Slovenskí dodávatelia sa v zahraničí presadzujú čoraz viac

Z kategórie Kultúra