98419_cetelem_pr clanok_1280x840_velka noc_01 676x444.jpg
7. apríla 2022 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Lacnejšie tankovanie aj potraviny

7.4.2022 – Cetelem reaguje na zvyšovanie cien potravín a pohonných hmôt zvýhodnením platieb za tankovanie a nákup potravín.

Cezhraničná turistika za lacnejším benzínom, naftou či potravinami priviedla manažérov banky k myšlienke podporiť svojich klientov práve v období pred Veľkou nocou. Držitelia kreditných kariet Cetelem a držitelia najnovšieho produktu banky – Trendy kariet, tak môžu v období od 7. do 14. apríla, využiť výhodnejší nákup v potravinách a na čerpacích staniciach. Totiž z každej takejto platby im Cetelem vráti až 2% späť.

„Rozhodli sme sa v predveľkonočnom období zdvojnásobiť odmenu, ktorá je štandardne nastavená na 1% z nákupov, práve v oblastiach, kde naši klienti najčastejšie využívajú kreditnú kartu“, vysvetľuje Andrea Trebuľová, zodpovedná za odbor Marketing a CRM banky.

Veľkonočná výhoda platí na Slovensku aj v zahraničí. Cetelem tiež umožňuje bezúročné obdobie pri platbách kartou až do 55 dní.

www.cetelem.sk/velka-noc

Informačný servis

Dovolenková sezóna sa blíži! Ako vyrysovať telo do plaviek? Slováci sa rozhodli podporiť slovenskú firmu. Tá bezbolestne odhaľuje rakovinu. Pridať sa môže každý, navyše, so zaujímavým očakávaným výnosom

Z kategórie Slovensko