6. februára 2014 PR správyZdravie od PRservis.skSITA Diskusia()

Klinika Esthetic prináša novinku GOLD COLLAGEN®

BRATISLAVA 6. februára – Pure GOLD COLLAGEN® je tekutý doplnok stravy novej generácie, ktorý vyvinula spoločnosť MINERVA Research Labs s európskymi vedcami na základe poznatkov a výskumov z Japonska – najrozvinutejšej krajiny v oblasti anti-age medicíny.

Prípravok, ktorý ako prvá prináša na Slovensko Klinika Esthetic dodáva organizmu jedinečnú zmes aktívnych zložiek, ktoré sú nevyhnutné pre zvýšenie tvorby kolagénu v koži a hydratáciu pleti. Pure GOLD COLLAGEN® nie je krém, sérum alebo výplň. Patrí k nástrojom novej generácie systémovej starostlivosti o pleť.

Vekom pleť prirodzene starne. Znižuje sa hladina kolagénu, čo má za následok zmeny v štruktúrach kože, ktorá stráca pružnosť, začne ochabovať a objavujú sa na nej jemné vrásky. „Tajomstvo zdravej pleti a jej mladistvého vzhľadu, spočíva v systémovej liečbe a vo vyživovaní kože zvnútra. Tradičné ošetrenia sa spoliehajú len na povrchovú aplikáciu kolagénu. Tá však pre spomalenie procesu starnutia tam, kde začína – v hlbších vrstvách kože, nie je dostačujúca,“ hovorí dermatologička a majiteľka Kliniky Esthetic MUDr. Alexandra Novotná, PhD.

Nápoj Pure GOLD COLLAGEN® obsahuje hydrolyzovaný kolagén, zinok, meď, biotín, vitamíny C, E, B6, kyselinu hyalurónovú a olej z boráka lekárskeho. Po požití sa aktívne látky dostanú do tenkého čreva, odtiaľ do krvného obehu a ním do hlbokej vrstvy kože. Tam napomáhajú obnove kolagénových a elastínových vlákien a podnecujú syntézu kyseliny hyalurónovej. Výsledkom je redukcia vrások a zlepšenie kvality vlasov a nechtov.

Pre fyzicky aktívne ženy a mužov je určený nápoj Active GOLD COLLAGEN®. Okrem mladistvejšieho vzhľadu pleti a redukcie tvorby vrások, zlepšuje kvalitu vlasov, svalov, nechtov a kĺbov, pretože obsahuje glukosamin, ktorý regeneruje chrupavky a L-karnitin, ktorý spaľuje tuky a regeneruje svaly.

Tekutý doplnok stravy Pure GOLD COLLAGEN® a Active GOLD COLLAGEN® je možné kúpiť priamo na Klinike Esthetic na Partizánskej 2 v Bratislave.

Viac informácií nájdete na: http://www.esthetic.sk/zakroky-a-osetrenia/top-sezony/pure-gold-collagen-novinka-v-ponuke-kliniky-esthetic.html

bx

Motivujte svoje deti k budúcnosti v agrotechnike na Strednej odbornej škole agrotechnickej v Topoľčanoch Zdravotní klauni budú v akcii aj počas Vianoc

Z kategórie Zdravie