26. januára 2017 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

JOJ: Prázdniny boli opäť najsledovanejším programom stredy

BRATISLAVA 26. januára – JOJ Group si včera v hlavnom vysielacom čase vyslúžila až 15,1 % sledovanosť a 33,6 % podiel v rámci univerzálnej časti publika. Trhovou jednotkou bola aj v obchodne relevantnej cieľovej skupine s 12,0 % ratingom a 34,7 % share v prime time. TV JOJ dosiahla 12,1 % sledovanosť a 26,9 % podiel v CS 12+, u mladších divákov zaznamenala 27,7 % výkon. Prvou voľbou divákov bola celý deň.
TOP programom dňa bol jednoznačne nový komediálny seriál Prázdniny – diváci vo veku 12 až 54 rokov dosiahli 13,1 % sledovanosť a 35,2 % podiel. Lídrom trhu v čase svojho vysielania bola druhá epizóda rodinnej novinky aj pre univerzálne publikum, celkovo 657-tisíc divákov znamenalo vynikajúcu 14,0 % sledovanosť a 30,2 % share. Najpočetnejšou cieľovou skupinou boli diváčky vo veku 45 až 54 rokov s 20,5 % sledovanosťou a tiež ženy v CS 35-44 s 20,1 % ratingom.
Najsledovanejším programom dňa pre divákov v CS 12+ boli z ponuky všetkých slovenských televízií opäť Noviny TV JOJ, so 14,8 % sledovanosťou a 32,7 % podielom na trhu. Druhé miesto v rebríčku si vyslúžilo Najlepšie počasie so 14,6 % ratingom a 30,8 % share. KRIMI boli takisto lídrom trhu v čase svojho vysielania, v CS 12+ dosiahla 11,8 % sledovanosť a 27,4 % podiel. JOJka je lídrom trhu aj v access prime, jej podvečerná relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja si udržuje nadpriemerné výkony a včera zaznamenala 7,5 % rating v CS 12+.

Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie.
Dáta sú od 1. 1. 2017 analyzované s pridaním HOSTÍ.
Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľové skupiny 12+ a 12-54. Zdroj dát: PMT Slovakia; PR JOJ Group

es;nr

4 tipy: bezpečnosť v televízore s pripojením na internet Za 20 rokov zrealizovali zdravotní klauni na Slovensku vyše 32 000 klauniád

Z kategórie Ostatné