22. januára 2016 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

JOJ: Naši boli včera najsledovanejším programom dňa na trhu

BRATISLAVA 22. januára – Nový komediálny seriál televízie JOJ včera viedol rebríček TOP relácií dňa s najväčším počtom divákov v rámci komerčnej časti publika. V access prime bola lídrom trhu v čase svojho vysielania show Moja mama varí lepšie ako tvoja, v prime time JOJ Group predbehla svoju konkurenciu (CS 12-54).
JOJ Group bola včera znova lídrom trhu v hlavnom vysielacom čase, keď dosiahla 11,9 % sledovanosť a 33,3 % share v CS 12-54. Zásluhu na nadpriemernom výkone televízie JOJ mala jej pôvodná tvorba od podvečernej show Moja mama varí lepšie ako tvoja, cez spravodajské relácie a seriálovú novinku Naši až po stálicu v JOJ programe, ktorou je obľúbená show Inkognito.
Siedma epizóda komediálneho seriálu Naši zaznamenala úspech a stala sa najsledovanejším programom dňa na slovenskom trhu s 10,7 % ratingom a nadpriemerným podielom 27,6 % v rámci mladšieho publika, pričom celkovo ju sledovalo 470-tisíc divákov v CS 12+. Hneď za seriálovou novinkou TV JOJ sa včera v rebríčku TOP programov v CS 12-54 na druhom mieste umiestnilo Najlepšie počasie (10,4 % Rtg a 28,1 % Shr), pričom v CS 12+ dosiahlo až 12,2 % rating.
Najvyššiu sledovanosť v rámci univerzálneho publika mali z ponuky televízie vo štvrtok Noviny TV JOJ, ktoré sledovalo 621-tisíc divákov starších ako 12 rokov a dosiahli tak výborný, až 13,3 % rating a 29,0 % share. Darilo sa aj kulinárskej show Moja mama varí lepšie ako tvoja, ktorá včera zaznamenala svoj najlepší výkon tohto roka a stala sa lídrom trhu v čase svojho vysielania pre komerčne relevantnú časť publika. V CS 12+ si ju nenechalo ujsť 374-tisíc divákov, ktorí pre televíziu v dôležitom access prime znamenali 8,0 % sledovanosť.
Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie.
Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľové skupiny 12+ a 12-54.

Zdroj dát: PMT Slovakia; PR JOJ Group

es;nr

4 tipy: bezpečnosť v televízore s pripojením na internet Za 20 rokov zrealizovali zdravotní klauni na Slovensku vyše 32 000 klauniád

Z kategórie Ostatné