22. apríla 2015 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

JOJ: Kolabs na JOJke nekončí

Tento štvrtok ho jediný raz vystrieda predstavovanie aktérov show Farmár hľadá ženu

DOM Služba klientom ( platený kanál )

BRATISLAVA 22. apríla – Už tento štvrtok sa diváci TV JOJ môžu tešiť na pilotnú epizódu štvrtej série reality show Farmár hľadá ženu. Nasledujúci týždeň bude vo štvrtkovom slote o 21:40 hod. pokračovať sitkom Kolabs.
Televízia JOJ odvysiela už tento štvrtok 23. apríla večer po Divokých koňoch o 21:40 hod. pilotnú epizódu najnovšej série reality show Farmár hľadá ženu.
V prvom diele romantickej zoznamky sa divákom predstavia hlavní aktéri – samotní farmári, ktorí vyzvú diváčky na prihlásenie sa do show.
Po prvej epizóde už štvrtej série show Farmár hľadá ženu poskytnú tvorcovia formátu potenciálnym záujemkyniam dostatočný čas na premyslenie a zapojenie sa do romantickej zoznamky, v ktorej budú mať príležitosť zažiť neopakovateľné chvíle a nájsť pravú lásku.
Vo vysielacej štruktúre TV JOJ bude od nasledujúceho týždňa vo štvrtkovom slote o 21:40 hod. pokračovať sitkom Kolabs. Posledný aprílový týždeň, vo štvrtok 30. apríla, sa diváci môžu tešiť na už piaty diel komediálneho seriálu, ktorého hlavnými predstaviteľmi sú skvelí herci Peter Batthyány, Ady Hajdu, Jana Oľhová, Eva Večerová, Michaela Čobejová, Jevgenij Libezňuk a Roman Pomajbo.
Kolabs mal doteraz najlepšie výsledky sledovanosti 26. marca, kedy si ho nenechalo ujsť 306-tisíc divákov starších ako 12 rokov (19,7 % Shr a 6,6 % Rtg). Sitkom zaujal najviac ženy, diváčky v produktívnom veku 35-44 rokov dosahovali doteraz v priemere 6,4 % sledovanosť a výborný 18,1 % podiel na trhu.

Zdroj dát: PMT Slovakia
PR JOJ Group

es;mt

KOMUNÁLNA poisťovňa si 30. výročie pripomína kampaňou aj TV spotom „Časy sa menia, riziká zostávajú.“ Najlepším hraným filmom 29. ročníka MFF Art Film Fest sa stala snímka Dalva, najlepším krátkym filmom 48 hodín