14. mája 2015 PR správyInformačné technológie od PRservis.skSITA Diskusia()

IT trendy pre váš biznis: Príďte sa inšpirovať!

BRATISLAVA 14. mája – Ktoré technológie vám pomôžu zlepšiť predaj služieb? Ako získate užitočné informácie o vašich zákazníkoch? Čo vám prinesie prechod do cloudu? Tieto a ďalšie otázky zodpovie účastníkom konferencia DATALAN IT FORUM 2015, ktorá sa uskutoční 21. mája v Bratislave. Opäť prinesie desiatky biznis inšpirácií a technologických inovácií, ktoré sa oplatí spoznať.

Hlavnými témami konferencie sú personalizované služby, umelá inteligencia a cloud. Práve to sú oblasti, ktoré už dnes zásadne ovplyvňujú biznis a môžu zvýšiť konkurencieschopnosť firiem. „DATALAN IT FORUM je stretnutie IT lídrov a ľudí z praxe, na ktorom nielen predstavíme nové trendy a technologické možnosti, ale inšpirujeme k tomu, ako moderné riešenia využiť v praxi pre zefektívnenie biznisu,“ zdôrazňuje Marek Paščák, CEO DATALANu.

Skúsenosti z praxe potvrdzujú, že firmy dnes musia prispôsobiť služby zákazníkom a nie svojim procesom, a pri tejto zmene im v súčasnosti dokážu pomôcť viaceré užitočné technológie. Vďaka nim môžu lepšie reagovať na životné situácie zákazníkov a osloviť ich so správnou ponukou v správnom čase. Dnešní nároční a mimoriadne informovaní zákazníci nemajú záujem o služby, ktoré neboli vymyslené pre nich. Preto sa personalizované služby ukazujú ako dobrá cesta k efektívnejšiemu predaju a lojalite zákazníkov.

Ako lepšie spoznať svojich klientov? Pár rokov dozadu sa ako správnou odpoveďou zdali Big Data, dnes firmy tento koncept potichu opúšťajú, uviedol Sean Dromgoole, ktorý sa 15 rokov venuje prieskumu a analýze služieb z pohľadu zákazníka. Sean vystúpi na konferencii DATALAN IT FORUM 2015 ako exkluzívny hosť a účastníkom prezradí, na čo by sa mali firmy sústrediť v prístupe ku zákazníkom a kam smeruje zákaznícka analytika vo svete.

Konferencia DATALAN IT FORUM 2015 tiež ukáže, že mnohé technológie budúcnosti sú realitou už dnes. Okrem iných inovácií predstaví aj inteligentný vyhľadávač, ktorý rozumie významu slov. Tento firemný „Google“ dokáže spracovať obrovské množstvo informácií v kontexte, vie sa sám učiť a možno ho ovládať aj hlasom. Účastníkom konferencie IT experti predvedú aj nástroje na online identifikáciu a lokalizáciu zákazníkov, jednoduché videokonferencie a nebude chýbať ani možnosť vyskúšať si najnovšie technologické vychytávky.

Témou, ktorá v súčasnosti rezonuje v v informačných technológiách, je aj cloud. Podľa prieskumu spoločnosti KPMG chce 49% firiem pomocou cloudu predovšetkým znížiť náklady, dve pätiny majú za cieľ zvýšiť mobilitu pracovníkov a zhruba tretina chce zlepšiť komunikáciu so zákazníkmi. Prečo by mali firmy na Slovensku ísť do cloudu? Na konferencii sa pozrieme na cloud nielen z pohľadu bezpečnosti, výkonu či úspor, ale zameriame sa najmä na najnovšie trendy a reálne skúsenosti firiem s touto platformou.

Konferencia, známa svojím dynamickým formátom a zaujímavými témami, dáva každoročne priestor aj na otvorenú diskusiu a zdieľanie skúseností medzi účastníkmi. Tento rok svojimi biznis príbehmi debatu spestria aj mladí nadšenci z prostredia úspešných startupov.
Využite príležitosť a príďte sa aj vy 21. mája do hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave inšpirovať a zoznámiť s inováciami, ktoré majú budúcnosť.

Program a registráciu nájdete na www.datalanitforum.sk. Účasť na konferencii je bezplatná, kapacitne obmedzená.

Hlavnými partnermi konferencie DATALAN IT FORUM 2015 sú spoločnosti CISCO, HP, IBM a SAMSUNG.

ax

Roman Kýr z Henklu: Zmenami v portfóliu reagujeme na ekologické výzvy aj náladu spotrebiteľov Paradajs Photo Fest – Banská Štiavnica vstupuje na scénu medzinárodných fotografických festivalov

Z kategórie Informačné technológie